![]() |
Re: E30 - 318 Cabrio - RLG
Quote:
|
Quote:
|
Hai sa punem ''roatele'' !!! Adevar sau provocare? :lol:
|
nu stiam ca sa facut modelu asta cu prindere 5x120:)
|
Tari rau rotile, bun cadou
|
Quote:
|
Quote:
|
bravo vlade , misto rotile ;)
|
6 Attachment(s)
Astazi am montat arcurile si amortizoarele.... Masina a coborat destul de mult, sincer nici mie nu imi vine sa cred cat de lasata este... Bineinteles ca masina s-a schimbat total, simt si eu ca merg cu o masina nu cu o barca :D...
poze: |
Dap, foarte bine arata asa lasat, nu mai zic de tinuta de drum...
Totusi, mai incap si jantele pe 17"? |
Quote:
|
ti-ai pus suspensie chiar acum cand vine zapada!
sau tu n-o scoti iarna? |
salut...ce marime sunt arcurile pe spate?...si ce firma?...
marfa masina...de roti nu mai zic...8) |
Quote:
|
Quote:
Dca o sa fie zapada mare mare nu o sa o scot, mai am un Saab 9000, tractiune fata... ideala pt iarna |
Quote:
Multumesc frumos....! |
marfa ursu vladutz sa-l pui la punct cu articulatia cu tot sa fie ok ,imi place mult cum arata in primele poze cand lai luat erea tipla:Pte saluta david mafiotu :))
|
oo..vlad ..ce faci mosule.:P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
iauzi ..ganduri mari:P.abea astept sa vina caldura .sa mai stam la o samanta si o gluma |
urat rau accidentul , a coborat aripa ........ :( frumoase rau rotile si modificarile care le aduci masinii :) jantele sunt 5x112 ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
jantele vor intra fara probleme pe masina :) succes
|
Quote:
|
Quote:
Le rezolvam pana la urma :D |
La masina s-au schimbat:
-bascule Lemforder cu tot cu bucsi stg - dr -discuri fata Ate -flanse la amortizoarele spate (una din ele a sarit la prima groapa :))) Urmeaza sa schimb flansele pe fata, le am la garaj dar nu am avut timp sa stau sa dau jambele jos, si arcurlr fata spate KW 60-60, vreau sa mai inalt putin masina pt ca nu vreau sa trag prea tare de aripi cand o sa pun rotile... Deocamdata cam atat... |
ala negriciosu ce face ?:D
|
Revin cu o intrebare: cu ce pot sa lipesc si eu oglinda interioara de parbriz? A mai incercat cineva? daca da, cu ce anume?
Mentionez ca am incercat cu o solutie speciala pt lipit oglinzi de la Bison, dar nu a mers pt ca oglinda este foarte grea... |
Vezi ca ar trebui sa gasesti Scoci cu lipici pe ambele parti, unele tin pana la 50 de kile. Chiar am lipit o oglinda retrovizioare a unui prieten acum 1-2 luni cu acest gen de scoci si tine bine inca. Trebuie doar suprafetele pe care il lipesti (parbriz si oglinda) sa fie curate.
|
Silicon de parbriz...... nu se mai misca. :D
|
5 Attachment(s)
Revin cu cateva mici noutati pt ca nu am mai scris demult...
Am fost cu jantele la Fane (yoyo) pt a vedea ce flanse merg si cat sa fie de groase pt a monta rotile. Am optat pt flanse de 15 mm si am avut noroc ca nu imi ating rotile in jamba sau in amortizor. In poze rotile sunt puse pe flanse de 20mm, deci o sa mai intre 5 mm inauntru si va trebui doar sa roluiesc aripile si sa le aliniez buzele. Acum sunt in cautare de anvelope 235 40 pt spate si 205 45 / 215 40 pt fata... sa vedem ce gasim... Sper sa iasa ceva ok ca numai asta am in cap acum... flanse, prezoane, piulite, anvelope... :)))) Cateva poze |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
unde? cand? cum? de ce? :)) |
2 Attachment(s)
Salutare din nou! Revin cu mici schimbari la cabriolet... Astazi i-am schimbat arcurile, am mai inaltat-o putin pt a face loc jantelor si de ce nu, pentru a merge putin mai relaxat referitor la baia de ulei... S-au mai schimbat si flansele de la amortizor si bieletele anti-ruliu, optand pentru Lemforder. Daca totul merge bine, saptamana viitoare intra la tinichigerie, dupa care la vopsit integral. Inca nu m-am hotarat daca sa o fac tot Neon Blue sau sa optez pentru Atlantis Blue, cel de pe M3 E92... Inca ma mai gandesc. O sa pun doua poze sa faceti o comparatie si sa-mi spuneti si mie parerea voastra.
Revin cu noutati |
frumoasa culoarea de pe e 92....
ce se mai aude cu ursu de drift?......:rolleyes2 |
Nu se mai aude nimik ca la vandut :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:07. |
- Copyright 2026 4Tuning