Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Noul Mercedes E Class - Primele fotografii oficiale (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/100560-noul-mercedes-class-primele-fotografii-oficiale.html)

viruszatu1 22-01-09 11:02

Re: Noul Mercedes E Class - Primele fotografii oficiale

am ramas fara cuvinte, demential modelu` :shock:

danny_bad 22-01-09 11:09

din fata mi se pare OK! Dar spate le seamana cu bmw si borsu la fell !!!
cel vechi e mai frumos de 1000 de orii!!!
asta e trebuie sa ne obijnuim si cu masini mai ciudatee!!!

TheReaper 22-01-09 11:46

interiorul ma incanta cel mai tare.

Marius_mym89 22-01-09 12:58

doar niste covorase si niste inscriptii cu AMG ???:???: nimic schimbat sub capota ?? :sad:

shaid-kid 22-01-09 13:34

La interiori ai impresia ca pilotezi un avion!!

ulyse 22-01-09 13:36

Mercedes nu seamana cu nik e unic asta e ;multi nu inteleg

molady11 22-01-09 13:59

Naspa, nu seamana deloc a Mercedes, Bine ca s-a despartit de Chrysler macar nu o sa mai vad nimik american pe la ele. Exemplu E Classele acesta.

Quote:

Originally Posted by Marius_mym89 (Post 2001108)
doar niste covorase si niste inscriptii cu AMG ???:???: nimic schimbat sub capota ?? :sad:

La ce va tot mirati, ca doar sunt tot aceleasi motorizari ,aceleasi genti,body-kit ,doar puse pe alt model.

Bogdan_mb 22-01-09 14:03

Quote:

Originally Posted by Marius_mym89 (Post 2001108)

De cand prin pachetul sport (amg) s-a schimbat ceva sub capota la vreun model ?

NU ESTE VARIANTA 63 AMG , este doar pachetul sport ...

allexutzzu 22-01-09 14:09

in fatza e ok...dar la spate...nu stiu, sper ca doar pozele sunt de vina, probabil nu e prea fotogenic de iese asa urat... :lol: poate in realitate e mai frumos si el!

ADDOstreet_racer 22-01-09 15:05

Cel mai urat E-class produs vreodata ,,,,,pana in momentul de fata cel putin ...

Claw166 22-01-09 15:48

toti prietenii mei sunt nebuni dupa acest nou clasa E , dar mie mi se pare ca o da in chinezarie deja ... nu`mi place deloc ... as prefera mai degraba vechiul E , care arata cat de cat a Mercedes !

bogg 22-01-09 15:53

Nu-i deloc o masina urata dar sincer ma asteptam la un ,,clean look" gen CLS.
Imi plac foarte mult stopurile, parca un remake a celor de pe ,,cobra"(and don't give me some Lexus bullshit mumbo jumbo). Singurul lucru care ma deranjeaza sunt proiectoarele acelea LED, nu sunt genul care sa le conteste, la unele masinii chiar imi plac, dar pe un Mercedes parca nu se potrivesc. :)

canon 22-01-09 17:01

urat din multe puncte de vedere, nici nu se compara cu generatia precedenta

UNLORD 22-01-09 17:29

Sunt convins ca tehnic e peste concurenta directa. in plus are cel mai bun coeficient aerodinamic (0.25). Dar estetic nu impresioneaza. Exteriorul, cu precadere spatele, e lipsit de imaginatie. Forma stopurilor e de toata jena. Fata, sa zicem ca e acceptabila. Nici interiorul nu ma da pe spate, mai ales consola centrala care parca ar fi de Opel Astra. Nu inteleg de ce le ies asa fade. Mercedes de cativa ani pierde din ce in ce mai mult la imagine.

Toyota Supra TT 22-01-09 19:00

are un spate de masina japoneza nu imi place ....

Brynk 22-01-09 20:58

Magnific....este super frumos...la interior ruuuupe gura targului....
bv MB

blacksnake 22-01-09 21:29

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2000816)
nu vreau sa fiu gica contra...dar spatele te duce cu gandul la Sonata si fata seamana cu sor'sa...LEXUS

arata bine masina da cam ai dreptate...cel putin spatele bate tare a sonata

SERJAN 22-01-09 22:09

paraca ar fi facut de chinezi...mercedesul prin acest model parca isi pierde din autenticitate. dar indiferent de aspect o sa fie apreciat in primul rand pt ca are totusi o traditie acest e clase si desigur stema cu 3 "spite"

STRES 23-01-09 12:31

Cum li s-o parea unora ca e mai frumoasa vechea generatie decat asta, nu-mi pot da seama. E superba. Asta e, n-ai ce sa faci******

fulgerash 25-01-09 22:06

Are maneta la volan ca la trabant .:omfg::yikes:

ulyse 01-02-09 00:58

apropo am citit comenturile unora si am vazut ca ar semana ba cu saab ba cu audi si altele
mercedes nu seamana cu nik e o marca unica cea mai tare din lume
noul e class e suuper interiorul e criminal si exteriorul arata bine ultimele tendinte in design

Gabi 02-02-09 09:05

Quote:

Originally Posted by ulyse (Post 2027195)
apropo am citit comenturile unora si am vazut ca ar semana ba cu saab ba cu audi si altele
mercedes nu seamana cu nik e o marca unica cea mai tare din lume
noul e class e suuper interiorul e criminal si exteriorul arata bine ultimele tendinte in design

Ai de gând să respecţi şi părerile celorlalţi ? Dacă nu, dă-mi um PM să-i scutesc pe toţi de efortul de a-ţi citi mesajele.

eMH 14-02-09 22:42

Masina nu imi place, Era mai frumos E-ul vechi.
Stopurile,orice ati zice,seamana incredibil de tare cu cele de pe noua Skoda Superb !
Oricum...Se putea si mai bine !

ESPinoza 16-02-09 17:01

ce sa zic, asteptam ceva mai special. nu inteleg cum l`au lasat sa iasa cu spatele ala, prevad un facelift foarte curand :). astept cu nerabdare clk`ul sau e klasse coupe cum il vor numi ei. desi nu inteleg de ce renunta la numele "clk"

ovidiu202003 17-02-09 22:45

Au schimbat totusi multe la el dar trebuia putin mai rotunjit!!! totusi unii au mare dreptate in legatura cu spatele!!! seamana cu Hyundai!!! interiorul cred ca va fi asemanator cu cel de la C

Bogdan_mb 18-02-09 01:40

Quote:

Originally Posted by ovidiu202003 (Post 2076825)
Au schimbat totusi multe la el dar trebuia putin mai rotunjit!!! totusi unii au mare dreptate in legatura cu spatele!!! seamana cu Hyundai!!! interiorul cred ca va fi asemanator cu cel de la C

mai degraba cu glk. Sper ca in cateva sptmâni s fac un test drive

ovidiu202003 18-02-09 07:20

Quote:

Originally Posted by Bogdan_mb (Post 2077154)
mai degraba cu glk. Sper ca in cateva sptmâni s fac un test drive

pai si GLK-ul nu este aproape identic cu C-ul, diferenta este ca la c class nu iese monitorul din bord!!! doar atat!!! Din cate am vazut eu inclusiv volanul este tot in 4 spite ca la C!!!

ESPinoza 18-02-09 07:49

la c`klasse iese monitorul din bord, la glk e fix cum e si acesta de pe e`klasse

aleks 03-03-09 17:01

Compania germana afirma ca noua Clasa E ofera cea mai inovativa tehnologie de siguranta.

Totusi, cel mai notabil este noul aspect:

Sedanul noii Clase E a pierdut farurile eliptice, o emblema a ultimelor doua generatii a masinilor de clasa E. Pe de lata parte, aripile noii generatii sunt mai conturate, semanand astfel foarte mult cu cele ale clasei S. De asemenea, cele doua clase au trasaturi comune si la interior.

Coupe-ul clasei E beneficiaza din plin de influentele sedanului, cu un geam lung in partea din spate, zona in care sunt pozitionate portierele sedanului.

Daimler a anuntat ca se asteapta ca vanzarile sa inregistreze cresteri semnificative, datorita noului Mercedes E Classe care va fi lansat la Salonul Auto de la Geneva.

"Cred ca va avea loc o ameliorare progresiva a vanzarilor in cursul acestui an. Motivele sunt, printre altele, comercializarea noii clase E", a declarat, la sfarsitul lunii trecute, Bodo Uebber, directorul financiar al grupului.

Pentru anul trecut, Daimler a publicat un profit net in scadere cu 65%, vanzarile producatorului german fiind puternic afectate de criza ce s-a abatut asupra sectorului auto din intreaga lume.

Bogdan_mb 03-03-09 20:04

pacat de e-class coupe, 350 cdi cu 0-100 in 6.1s suna foarte bine, insa al treilea geam (cel mic) din spate strica tot, pacat, deoarece arata foarte bine fara montantul B, o linie continua si eleganta de coupe. In rest pare masiva, spatioasa, m-as gandii de 2 ori daca merita sa dai dublu pe un CL500 (comparand cu E coupe 500)

Cosmin Arsene 14-04-09 12:29

Mercedes E-Class a fost comandat deja în 50.000 de exemplare

Mercedes E-Class a fost comandat deja în 50.000 de exemplare

Cei de la Mercedes au anunţat că au strâns aproape 50.000 de comenzi pentru modelul E-Class sedan restilizat.

Ştirea nu a putut veni într-un moment mai bun pentru producătorul german ale cărui vânzări au scăzut cu 17,5% în martie.

Noul sedan dispune de un şasiu mai rigid cu 30% faţă de generaţia anterioară, un interior schimbat radical şi tehnologii de ultimă oră.

Sub capotă găsim o varietate de motoare pe benzină şi motorină. Pe partea de diesel-uri avem motoare de 136CP ce echipează modelul E 200 CDI, 170CP-E 220 CDI, 204CP şi cuplu de 500Nm-E 250 CDI, precum şi un propulsor în şase cilindri cu 231CP pe E 350 CDI.

Pe benzină există motoare de 184CP-E 200 CGI, 204CP şi 310Nm-E 250 CGI, propulsorul în şase cilindri cu 292CP pe E 350 CGI şi V8-ul de 388CP care echipează E 500-ele.

Noul E-Class 2010 a fost deja scos la vânzare în Europa, pe piaţa din SUA comercializarea maşinii urmând a începe în iulie.

În câteva luni Mercedes va lansa modelul E 63 AMG precum şi E-Class-ul Coupe 2010.

<script type="text/javascript" src="https://www.4tuning.ro/flv_player4/swfobject2.js"></script><div id="354">film</div><script type="text/javascript">swfobject.embedSWF("https://www.4tuning.ro/flv_player4/flvplayer.swf","354","470","370","9.0.115", "https://www.4tuning.ro/flv_player4/expressInstall.swf" , {fullscreen:"true",file:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/2010_Mercedes_E-Class_Sedan.mp4",image:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/2010_Mercedes_E-Class_Sedan.jpg"} , {allowfullscreen:"true"}, { });</script>

the_one_and _only 14-04-09 13:38

Asta face praf exclusivitatea pe care trebuia sa ti-o ofere un Merc.

vuduBoy 14-04-09 14:44

mercedes nu mai e de mult o marca exclusivista zic eu.

adrian78bmw 14-04-09 14:47

Quote:

Originally Posted by vuduBoy (Post 2237560)

si atunci ce e o marca de volum?

ulyse 14-04-09 15:04

ce sa respect ma e ceva adevarat nu vezi ca spun numai neadevaruri
si stai linistit ca respect comenturile bine facute

lucian1985 14-04-09 15:32

Bine pt. ei ca au comenzi

getedoi 14-04-09 15:32

Quote:

Originally Posted by the_one_and _only (Post 2237382)
Asta face praf exclusivitatea pe care trebuia sa ti-o ofere un Merc.

Quote:

Originally Posted by vuduBoy (Post 2237560)

ce exclusivitate, oamenilor? exclusivitatea de a fi unul dintre cei mai bine de 3 milioane de posesori ai unui sedan clasa mare de la mercedes?

molady11 14-04-09 17:01

:)) E Class nu e pt exclusivitate frate,e pentru clasa MARE si e mare ,Bv lor pentru commenzi Succes si fara Crize financiare :))

quicksilver 15-04-09 08:35

CL,CLS,SLR si poate SL sunt clase exclusiviste..

ovidiu202003 15-04-09 09:47

CLS-ul marca exclusivista? nu prea cred!!! nici CL-ul!!! nici SL-ul!!! La SLR sunt de parere ca e clasa exclusivista!!!

All times are GMT +2. The time now is 02:32.

- Copyright 2026 4Tuning