Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Jocuri de noroc (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/100205-jocuri-noroc.html)

Kent8 29-05-09 09:52

Re: Jocuri de noroc

daca vreti ceva calumea cautati shizlingshot

eu ma tot gandesc cum sa aflu dublajele sau cand da o formatie mare..

scturoag 29-05-09 11:43

Am eu un pont la sizzlinghot ... stiu pe cineva ... 6000 de euro costa pontul , castig garantat dupa ... castigi cat vrei tu ...

leonard 29-05-09 12:01

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2361194)
Asta e problema tuturor jucatorilor ... vad ca castiga 1-2 ori ... apoi baga in continuare si pierd ... si zic sa mai bage ca poate isi scot banii ... apoi iar baga si iar pierd si tot asa ... tot ce ii pe net ... ii teapa maxima ... stiu ce vorbesc ... ai sa vezi ... degeaba castigi acum ... tot ai sa pierzi ...
si frate'miu a jucat porcarii d'astea si a castigat 100 si ceva de dolari .. apoi a bagat vreo 400 inapoi si nu a mai jucat ... joaca doar Party Poker ... care nu ii teapa .. ca ii o organizatie mare ... in rest sunt tepe ...

vad ca joc in continuare cu aceeasi schema si tot castig .... nu vad de ce in for real nu ar fi la fel , macar ai citit care e schema?..sau cand ai vazut "fa bani pe net" ai inchis direct?.... nici eu nu pun botu la toate tampeniile .... dar macar asta e foarte logic (si la un cazino live ies numerele de culori diferite , rar vezi ca a iesit aceeasi culoare de mai mult de 6 ori , nu zic ca e imposibil totusi.
plus ca nu o sa saraceasca nimeni din 50 euro ....
PS: ce argumente imi dai ca pontu ala de 6 mi euro chiar merge? .... si de ce asta cu "culorile" nu ar merge?

scturoag 29-05-09 12:13

Da .. cam asa ceva .. cand vad FA BANI PE NET .. inchid ... 1. pentru ca ma imbarlig 2. poate sa fie teapa ....pai pe culori ai si sanse sa pierzi .. pontul care il am eu .. adica stiu pe cineva care il are ... costa 6000 de euro ... si te ia laun oarecare cazino ... si te invata sa faci "schema" apoi iti intra in cap .. si o faci singur .. dar numai la sizzlinghot merge ... si merge de fiecare data ... poti sa scoti bani la infinit ...dar ... trebuie sa fii si tu mai discret ... sa nu se intepe lumea .. adik nu scoti cate 50 de milioane .. mai bagi 50 de lei mai scoti 50 de milioane si tot asa :lol: ... cate 20-30 de milioane mai schimbi cazinou :D:D

leonard 29-05-09 12:51

aham , dap , e o shansa sa pierzi la culori..... mi s-a intamplat acum sa-mi iasa de 8 ori o culoare de exemplu ... dar a fost singura data in 2 zile de cand joc...
interesanta chestia cu sizzlinghot... dar de unde atatia bani :)

scturoag 29-05-09 13:03

Pai da ... asta e .. ca si eu am vrut sa cumpar pontu ... dar 6000 de euro ?!? de unde naiba .. sa dau in cap ? .. :lol: mai ales .. ca ii o vreme asa de "buna" .. din punct de vedere financiar ...

All times are GMT +2. The time now is 23:21.

- Copyright 2026 4Tuning