![]() |
Re: Micutul meu VW Corrado 2.9 vr6
Am facut rost si de butuc, am montat volanul, acum am de vanzare 2 volane. Un momo fara butuc, si volanul original de corrado. piele ambele.
Si aici, ce am facut sapt asta.... https://forum.4tuning.ro/showthread.p...92#post2034792 Maine pun si imagini cu volanele. Toate 3 ;) |
8 Attachment(s)
Imaginile...
|
Foarte frumos, sa ai grija de el...sunetu o sa te scoata din minti daca nu te`a scos deja :) bafta la modificari
|
Inca e iarna, si nu deschid geamul. :D Vad eu ce fac cand vine caldura. Ii mai pun o toba.
|
termina nui mai pui nici o toba eu deja stiu cand vii la intalniri sau la remi ca incepe alarma de la masina:D
|
frumoasa masina :)
si claudiu are toate felicitarile mele si multumirile pt ajutorul depus :D cu stima : baiatul de la ploiesti :P |
si ce mai faci la masina ca nu prea ne zici esti mah secretos
|
Am montat grila fara semn, am montat comanda la mana, si i-am facut omologarea, si acum astept numerele de inmatriculare. CT 80 LCF. LCF is back.
|
poze vrem poze:D
|
1 Attachment(s)
Maine se rezolva. (s-a rezolvat)
|
frumos, da pleoapa aia care o vroiai u cand o iei?
|
Probabil cand o sa fac comanda si de prelungirea barii fata, si stopuri, cam luna viitoare, sper
|
3 Attachment(s)
mai pun si eu niste poze , sper ca nu te superi :d
|
Frumoasa masina :shock:
|
Merci pt aprecieri. Nu ma supar Alex.
Am pus si sigla VR6 pe masca. Schimba situatia. Volanul original de Corrado il are Alex acum, . S-a dat |
| All times are GMT +2. The time now is 08:54. |
- Copyright 2026 4Tuning