![]() |
Re: Audi A5 & S5 Cabrio - Primele detalii si fotografii oficiale
nu exista audi care sa-mi placa :D
|
Quote:
|
be eee utiful:)
|
ce frumos suna motorul...
|
absolut fenomenala, te lasa fara cuvinte. E masina dupa care sa intorci capul pe strada. I-mi place si seria 3, dar la aspectul exterior si interior nu sufla pe langa audi....
|
arata superb
mi-as lua un audi a5 sau s5 cabrio |
frumos., dar sincer eram destul de sigur ca o sa fie hard-top, avand in vedere ca e93`ul e cu hard-top si e lansat de ceva timp, ma gandeam ca cu siguranta si rivalii a5 si noul e`klasse coupe vor avea hard-top vad ca audi nu au vrut, ramane sa vedem ce vor alege cei de la mercedes.
oricum parca mai frumos arata cand o masina se capoteaza asa nu? ;) <object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/LJOIDY_I4AU&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/LJOIDY_I4AU&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> |
arata bine si seria 3 cc dar parca acoperit seamana foarte mult cu coupeu..si inca ceva un cabrio cu soft-top e mult mai aproape de feelingu unui roadster.. soft-top e mult mai usor decat ca un hardtop..
|
Quote:
si in plus , o data ce alegi un cabrio eu cred ca e clar ca faci un compromis in ceea ce privesc performantele, fie el hard-top sau soft-top |
| All times are GMT +2. The time now is 17:18. |
- Copyright 2026 4Tuning