![]() |
Hondare , merge ma si pe o bere ... ca sa imi priasca micii cu mustar ...
:peace: :peace: :peace: dar asta dupa cursa ca nu am chef sa merg sherpuit la liniutza ... :peace: Deci catzi tzinetzi pariul ca sa stiu cate beri am de adunat ? :lol: :lol: :lol: Psycho // Verificatzi BNC-urile alea idioate ! Ne vedem pe 2 ! Dar ne mai auzim pana atunci ! Succes tuturor participantilor pe 2 Mai ! |
sad`ule .. verificate sunt .. hai k te sun azi ( azi fiind joi ) sa vb ... weppa :) ... am vb si cu ceres .. tipu` cu subaru .. weeee e de treaba .. ok man .. hai k vb la tel ... sad`ule vb si tu c usha si care mai e daca e sa plecam totzi duminica de dimineatza ( valail ptr ce`i care sunt prin Constantza sau DIN Constantza ) :) :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: 2 all [/img]
|
OFFTOPIC ca si voi : Aveti grija al ce ora plecati ca la 10 sa fiti acolo
|
X-Ray,eu nu pot decat sa-ti urez succes cu dragsteru,aaa,pardon,cu Sierra,desi,daca ar fi la casa de pariuri,ai avea sanse cam 20,30-1 :) .Parerea mea personala e ca nici nu apuci sa ajungi sa schimbi a3a si va trece pe langa tine,iar daca e pe 1000m te-ai ars sigur,101%,no offence! :P :) Ai si de la mine un baxuletz de 6 cutii de bere,vorbesc serios,daca il bati pe Sierra fair&square(adica daca i se strica lui ceva nu se pune :P :D ).Asa ca daca castigi cu proxima ocazie cand sunt la mare imi onorez pariul.Daca pierzi,I expect to do the same 8) !Good luck sau Viele Gluck!
|
:peace:
man ... numai dupa sierra o sa ma uit pe acolo !!! Si daca vad vreunul il intreb de sanatatea celor 12 pistoane de sub capota .. si daca il gasesc pe tipul cu cei 12 cilindri de abia astept sa inceapa liberele sa ma dau cu el !!! Si acum On-Topic ... Mai vreau sa inscriu 2 masini : VW Golf 4 GTI 150 Cp - Grupa C - Numar 66 sau 11 Si o surpriza din partea mea ... care o sa va lase cu gura cascata ... BMW seria 6 Model 2004 - Grupa - Ultima grupa ... la cea mai mare ...Numar de concurs - 666 !!! Deci ...pls ... vreau ptr mine si \" prietenii\" mei pana acum urmatoarele numere daca se poate : 77 , 33, 666 , 11 , 911 . va multumesc ! :peace: Hondare ... Ai sa vezi de 1 mai cum arata un dragster care in talon are trecutzi 620 Kw ... nu sierra ala ... si ai citit bine ... 620 KW !!! :peace: P.S. : 620 Kw = 850 Cp ! Asha ca ... Statzi Aproape ... si Fitzi pe Faza ca e de rau ... :peace: :peace: :peace: |
bah sad`ule esti nebun sa moara famelia mea :) ... yo vin cu mig`u sa moara ce am mai scump ( off topic ) .. alta chestie on topic acu ..s e va tzine cont de inscrierea de pe site .. si ... zoliat .. la ora 10 sa fim acolo ... ? :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: ma duc sa`mi spal mashina :)
|
Ce masina are frate 850 de magari ???
Acum pe bune... Vi cu tractorul mah ??? Sau ai bagat V8-ul de Charger sub capota Astrei ??? Zi si mie ca-s tare curios... :lol: :lol: :lol: |
Nu cred k e vorba de masina lui.Oricum vreau sa vad si yo masina aia de 850 de kai.Sa anunti si u cand o vei aduce k eu voi fi acolo.Ne vedem pe plaja :D .Respekt
|
in fatza blocului e b - nush cat - tte :) oare o venii la 2 mai ?? e pe draq .. cum sa nu vinaa :))) :twisted: :twisted: :twisted: :peace: :peace: :peace: :peace:
|
850 cp... las-o frate ca macane !!!!!!!!!!!!!
pe bune acum... nu cred pana nu vad !!! :evil: :evil: :evil: |
baieti...faceti ceva poze cu bolidul ala ... ma rupe si pe mine curiozitatea...oare ce o fi? :lol:
|
eu as paria pe x ray ...coace el ceva
succes la curse :twisted: |
Ha ha ha ...
Sunt primul care scrie !!! man .. BMW-ul ala de care iti spuneam este seria 6 ultimul model , iar pe motor am gresit eu .. nu scrie McLaren .. Scrie ENZO ! Si pe talon scria 620 Kw ... Imi pare rau ca nu a ajuns la curse ... a fost plecat .. nu stiu ce s-a intamplat cu el .. oricum masina este rea de tot ... In alta oridine de idei .. L-am intrebat pe tipul cu Sierra daca se baga la libere si a zis ceva dar :blahblah: :blahblah: :blahblah: ... Cand au fost liberele de s-a blocat circulatia si s-au intrerupt cursele am stat vreu 30 minute pe langa masina lui , doar-doar apare tipul .. dar ... nem ! Si am facut 1 singura liniutza cu un BMW de 2800 , cursa pe care am castigat-o cu 4-5 masini in fata ! :peace: :peace: :peace: |
felicitari x ray :evil: :twisted: :twisted: :twisted:
deci a avut morcov sierra????nu ar fi trebuit |
lool... felicitari pt cursa cu bmw-u'...
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:40. |
- Copyright 2026 4Tuning