![]() |
Re: Fiabilitate - JAPONEZE vs GERMANE
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
tre sa fi cu un pas inaintea celorlalti,ca sa poti sta intre primi |
Vad ca o luati rau pe aratura.Ne referim strict la FIABILITATE aici,iar,PER ANSAMBLU,japonezele sunt peste masinile nemtesti.Nu neg ca sunt modele de Mercedes sau BMW de o calitate extraordinara dar cu o floare nu se face primavara.
Vorbea aici cineva de VAG.Chiar si cei de la VAG au admis ca Toyota este cu mult inaintea lor.In plus de asta,masinile japoneze sunt extrem de bine cotate pe piata nord-americana,loc unde marcile nemtesti stau slabut. |
Quote:
|
Re: JAPONEZE vs GERMANE
Quote:
si ce spui u ca exterior si interior japonezele sunt peste? sa fim seriosi... |
Quote:
pentru ca japonia si restul galbejitilor sunt mari consumatori de electronica nu inseamna ca sunt za best.sau ca se fabrica acolo dar firma fiind sub patronajul altor tari nu inseamna lafel ca sunt za best, simplu e mana de lucru mai ieftina acolo |
Quote:
Daca ai avea catusi de putin interes sa afli, vei sti ca Fiat, Volvo, Saab sau Peugeot au adus cel putin la fel de mutle inovatii, in primul rand Saab si Fiat. Volvo si Saab au adus cele mai importante inventii si tehnologii in domeniul sigurantei si al motorizarii Turbo, la fel cum Lancia a desavarsit tractiunea integrala, iar Citroen si Peugeot au creat cele mai performante suspensii din istorie. Nemtii doar au perfectat ceea ce altii au creat de multa vreme. 2 mici exemple: 1.ABS-ul, "bijuteria" lui Mercedes defapt a aparut prima data in serie pe Jensen Interceptor, desi nemtii se lauda sus si tare cu premiera asta. 2. Atat de mult iubita si mult laudata masina nationala (beetle) e copiata nesimtit dupa un model Tatra. |
Quote:
Primul motor Diesel cu filtru de particule si prima masina turbo-diesel din lume (Peugeot 604). |
Quote:
In China e mana de lucru ieftina:lol:....Cauta si pe net sa vezi cat investesc japonezii in ELECTRONICA si apoi vino cu argumente... Numai bine! |
Quote:
si toyota investeste sume fabuloase in f1 si rezultatele se lasa asteptate eu pun punct la discutia asta aici... |
toyota s-a retras din F1 din cate stiu, au venit, au vazut, n-au castigat dar bani au bagat,si au plecat :))
|
Quote:
daca ar stii sa desfaca un aparat electronic, ar vedea ce fel de subansamble foloseste.....dar e peste putinta pt el ca conceapa ca japonezii sunt cei mai buni mai ales in electronice..... panasonic se fabrica in germania nu? precum si dell? Quote:
|
Quote:
Volvo si Saab...si turbo...cu electronica italiana ori carb...mai bine nu spun nimic:rolleyes2 Cat despre siguranta, acolo da, putem spune ca erau considerate masini foarte sigure in america, unde masina ta, americana cu bordul si volanul te omoara la un "impact" de 30 km/h. Citroen a facut niste "avansari" absolut irrelevante in constructia masinilor daca privim suspensia...inca nu am vazut suspensie hitraulic/pneumatic care sa fie buna...mai ales cum e facut la citroen, unde ca sa schimbi o curea de distributie tre sa scoti motorul... Nu neg faptul ca sunt masini cu un confort foarte ridicat, dar merg ca un vapor, virezi si rogi la dumnezeu sa iesi din curba. Peugeot si filtrele de particule...fara de care vanzarile motoarelor HDI ar fi scazut in tarile occidentale mult. Daca vrei si VW pune la comanda. Cat despre F1...alta mancare de pestem banii nu inseamna mult acolo, experienta da, din asta nu aveau multa nici honda nici toyota. Nu prea au nimic in comun aceste masini cu masinile de sprada, sau orive alte masini de copetitie. |
Quote:
daca esti chior si citesti printre randuri, treaba ta. acolo am vorbit la general dar e greu sa intelegi.si am zis ca pentru mine japonia sau china e totaia... atata timp cat am gresit, am recunoscut greseala. ce oi fi vrut sa fac? sa sustin o prostie ca sa fii tu miez ca i`mi dai peste nas in continuare? zilnic folosim zeci de produse care sutn facute si prin rusia, moldova, ungaria, bulgaria, si mai stiu eu ce tari.hai sa le ridicam in slavi si pe alea. si japonezii folosesc motoare nemtesti pe masinile lor, suspensii din sua si mai stiu eu ce diferite componente din alte tari/ continente. acum inseamna ca americanii sunt the best ca au imprumutat o tehnologie la altii? |
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
- Copyright 2026 4Tuning