Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Stopuri transparente pentru Dacia 1310 berlina (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/9947-stopuri-transparente-dacia-1310-berlina.html)

Gabi 07-02-06 11:16

1 Attachment(s)
Here you go! Stopuri clare (mai bine zis, decolorate), pe Dacia berlină (mai exact Dacia Sport) :)

vlad_VSV 07-02-06 11:20

buna treaba mie nu mia venit ideea cu photoshopu :peace: :peace:

vis-a-vis 07-02-06 16:18

E simplu de facut.
Iei capacul plastic.
Dai semne de jur imprejur.
Pilesti cat trebuie tabla astfel incat sa se incadreze stopul care se va introduce din interiorul portbagajului.
Faci niste prinderi din tabla pentru stop, in interiorul portbagajului.
Mi se pare cel mai de efect sa pui stopul asa si nici nu e foarte costisitor.

axxro 08-02-06 12:35

2 Attachment(s)
sunt in impas. masina din poza asta n'are stopuri sau si le'a fact la acelasi nivel si culoare ca tabla (daca ii asa, ii super ideea si as vrea sa aflu cum putem ajunge la acelasi rezultat) :twisted: :twisted:

MaTzA 08-02-06 13:00

Mda jos palaria e mishto ideea dar cred k este o singura intrebare pe buzele noastre \"cum drq a facut?\"

vis-a-vis 08-02-06 13:25

O alta intrebare se afla pe buzele mele. Cata spaga trebuie sa dai la gabori, merita?

Gabi 08-02-06 13:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"axxro\"
sunt in impas. masina din poza asta n'are stopuri sau si le'a fact la acelasi nivel si culoare ca tabla (daca ii asa, ii super ideea si as vrea sa aflu cum putem ajunge la acelasi rezultat) :twisted: :twisted:

O porcărie!

pumaovi 08-02-06 16:19

:roll: o porcarie dar care arata f fain....si ma rog....si nu cred ca e vorba de spaga la politie.. nu se mai practica :lol: :lol:

Axll 08-02-06 21:09

misto idea dar am si eu o nitrebare: ce putere trebiue sa aiba becurile ca sa lumineze prin vopsea ??????
nu de alta dar pe la noi mai e si ceata si nu cred ca e interesant sa te trezesti cu unu la tine in portbagaj.

axxro 08-02-06 21:59

parerile sunt impartite: unii zic ca arata rau,altii ca arata bine, dar chiar nu stie nimeni cum a ajuns la rezultatu' asta, ca sunt foarte curios si zic ca ar arata foarte bine cam pe orice masina. am gasit poza asta pe calc in tip ce cautam stopuri care sar potrivi pe dacie, si am ajuns la concluzia ca miar placea fara stopuri. :lol:

Axll 09-02-06 09:44

pai cred ca a chituit rosturile si a vopsit-o. dar inrebarea ramine aceeiasi \"ce bacuri iti trebuie ? \"

GABBY_ 25-02-06 16:46

cred ca sunt modelul de stopuri de pe tractor

axxro 25-02-06 20:51

de pe tractor sunt sigur stopurile, nu ar fi asta problema, fiindca atunci ar insemna ca ferrari a copiat de la tractoarele noastre, oricum ideea este interesanta. arata mult mai bine daca era numarul integrat in spoiler, scobitura (nu stiu cum sai zic altfel :P ) numarului adusa la acelasi nivel, si normal ca si capacul rezervorului mutat si neaparat sa dispara eleronul acela ca nu se integreaza de nici un fel.

ionut17 26-02-06 20:14

1 Attachment(s)
ceva de genul asta?

ionut17 26-02-06 20:44

1 Attachment(s)
cine stie cum si-a facut asta stopurile? :shock:

All times are GMT +2. The time now is 01:56.

- Copyright 2026 4Tuning