![]() |
Quote:
|
mah..alea au fost combinatii de ale voasttre..stai lejer k nu merge nimeni hai hui fara sa intrebe \"nenea..e voie?\" :oops: :oops:
|
Re:
Quote:
|
In legatura cu barierile de la expo, nu se inchid niciodata, si cred ca NU ARE NIMENI treaba cu voi, pt ca paza nu este la parcare numai la cladirea Expo.
drumul ii bun, iluminat. |
la ce sa faca procese verbale? Parcarea se numeste parcare pentru ca stau masini parcate in ea. ma insel? e parcarea ilegala intr-o parcare?
|
si totusi daca se alfa pana la urma o noua locatie ce o sa faca lumea acolo o sa se uita unu la altu ca si in catrodrom
|
eu cred ca parcarea nu ii a lu` EXPO TRANSILVANIA, pt ca o fost autogara si dupa ce s-a desfintzat autogara o fost data in folosintza ca TIR parking. pt VAMA, si in momentu de fatza mai parcheaza cate 3-4 tiruri peste noapte.
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
:) :)
ma rog, da yo nu am vazut recent sa doarma in tir, doar le parcheaza cred |
ma motor da mai taci odata. revino in 2 ani cand o sa ai abecedar.
|
eu zic ca e super ok treaba cu expo..garantat ca in felul acesta nu vom avea nici un fel de probleme si vom scapa de \"spectatorii\" obisnuiti...in sensul ca cine va vrea sa isi forjeze masina...il vom ruga sa plece...trebuie sa ajungem cu intelnirile la un alt nivel...ca deja...
|
Re:
Quote:
|
Eagle tre sa intelegi omu, dak are carnet si masina el se crede dumnezo.
Lasa omu sa se desfasoare dak el crede ca numai dak ai peste 18 ani potzi fii pasionat de masini. |
baietzi......mai baietzi...iar incepe sa se simta tensiunea si pe topicu asta...
altceva mai bun nu aveti de facut decat sa va certati???? si chiar peste tot??? era vorba sa votam ceva si ....am votat...cativa.....ca restul... in fine asta este, dar va rog nu va mai certati pentru orice fleac... pana la urma ...as vrea sa stiu si eu un lucru ... se schimba ceva sau nu? |
| All times are GMT +2. The time now is 21:12. |
- Copyright 2026 4Tuning