![]() |
Re: E36 - 318i Stok
ai dreptate Tzzantaru ca e km greu sa-i dai curent... si am vb cu cineva si tot cam parerea ta a avut-o... aceea ca nu prea ai ce face cu pc-ul pe masina
|
pana la urma am parasit proiectul asta cu pc-ul pe masina... deja era mult prea costisitor...
|
frumoasa masinuta...am vazut-o de cateva ori pe strada..se aude frumos...cat mai multi km fara incidente...;)
|
Multumesc Johnson... si tie la fel
|
Frumoasa masinuta.Sa o stapanesti sanatos si sa ai parte de multi km fara probleme...
|
faina masina bafta
|
Jipianule remote ori il tragi de la bricheta ori de la HU ca sigur are JVCul tau,trebuie sa fie un fir. Daca ai intrare high level e numai bine ca poti lua din 2 canale dar mai bine ar fi sa-ti schimbi HU cu unul cu pre-out. Poate ne auzim prin Focsani .
SUperba masina sa o stapanesti sanatos. Iar pentru etrieri si tambur exista spray cu vopsea termorezistenta. |
Cum sa pui pc-ul in masina ma ?! stai cuminte. Statia ti-o alimentam zilele astea asa ca relax :D
|
ok ... ne vedem zilele astea ;)
|
Jipianule ce culoare vrei sa faci etrierii?
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
pana la bad boy look am pus pleoapele...
|
da, e frumoasa masina ta. ingrijita. in privinta jantelor ce faci? parerea mea, dak esti de acord sa mi-o dau, este ca badboyul vine bine doar pe coupe, si acolo mai bine alegi pleoape intregi, sau le lasi asa... parerea mea. bafta cu modificarile! si eu sunt in aceeasi situatie :) 8):lol::lol:
am si eu 2 intrebari: 1. tine vopseaua pe etriere? 2. la drum lung, cum e cu finala? iti smulgi paru` din cap sau nu? ca nush ce sa fac, sunt in dilema! |
1 vopseaua a tinut pana acum pe etriere... si e vopsita prin decembrie
2 nu iti smulge nici un par din cap.. se aude chiar foarte bine ... nu e deranjanta la drum lung chiar te sfatuiesc sa iti iei ceva sport... macar finala daca nu toata... |
| All times are GMT +2. The time now is 10:19. |
- Copyright 2026 4Tuning