![]() |
Re: Masina mea: Opel Calibra C20NE
Quote:
|
Quote:
|
daca vrei baia de ulei , de ce nu imi zici ? ca doar acolo ii motorul si zace.
|
Quote:
|
am urmarit topicul asta....am ramas un pic umiti...felicitari...si asteptam noi poze...si modificari
|
Quote:
|
asteptam asteptam...spor si la mai multi bani...:)
|
Flexi sper sa reusim amandoi ce ne-am propus pe anul acesta. Mai da un ochi si pe la mine pe topic sa vezi ce mai ii nou :)
|
ceva graba pentru 4 tuning days?:D
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
azi am fost cu masina la doctor:Dsa vad cum rezolv cu trepidarea volanului dupa 120km/h...rezultatul analizelor: trenuie inele de centrare si numai pe comanda se aduc,130 euro cu tot cu prezoane:shock: am sa merg la cineva la strung,in caz ca nu poate sa mi-le faca, trebuie sa fac comanda la OZ.dupa,am fost sa dau jos sarea de pe ea;)am dat o tura mica si acum sta frumos la soare:D
|
Eu mi-am facut inele de centrare, din otel, facute custom pt janta/butuc, tot pt. Oz-uri si m-au costat 1 mil la un strungar. La fix veneau. E de luat in considerare si posibilitatea asta! Frumoasa masina apropo, dar imi placeau mai mult jantele vechi, desi OZ e OZ :) Sa o stapanesti sanatos! :)
|
Quote:
|
TI-am zis eu atunci ca iti trebuie inele de centrare dar tu ca batman batman :).
|
ce-mi plac jantele tale....:D!!! frumoasa foc masina...bafta si pe viitor cu ce ti-ai propus!!!
ps: vezi ca nu-ti pot trimite PM si imi cer scuze daca's offtopic dar o fac totusi...!!! mai ai cumva vechile jante , pt ca m-ar interesa pe mine !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:39. |
- Copyright 2026 4Tuning