Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Cadouri de Mos Nicolae sau de Craciun (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/99047-cadouri-mos-nicolae-craciun.html)

NONE 23-12-08 17:17

Re: Cadouri de Mos Nicolae sau de Craciun

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1938411)
Cum zici NU ..din moment , ce tu nu sti ce e acolo , poate sa fie o invitatie de 2 persone la munte.. ;)

corect...dar a zis ca-i in valoare de 80-250 € :???:
si nu stiu ce sa cred...oricum mai pe seara mi-l da :???:
astept cu inima in fes ca toata ziua m-am gandit mai rau ca un copil :lol:

NONE 23-12-08 19:44

a fost o cartele...defapt card...cu 250€ sa imi cumpar geaca de piele,
ca de cand a inceput iarna ma tot tin sa imi i-au :lol::lol:

r0xanicutza 23-12-08 21:01

hm... nu stiu ce o sa primesc... dar o sa primesc sigur un cadou maine :D d-abia astept sa vad ce e... sunt super curioasa :D... dar nu vreau sa stiu... e surpriza :D

bodyspeed 23-12-08 21:30

Quote:

Originally Posted by joy4 (Post 1938814)
hm... nu stiu ce o sa primesc... dar o sa primesc sigur un cadou maine :D d-abia astept sa vad ce e... sunt super curioasa :D... dar nu vreau sa stiu... e surpriza :D

Super !! :D
Asteptam sa ne zici maine ce cadou ai primit ..
Poate ne mai dai idei sau ma rog pentru cei care vor...eu mai am..
nus in lipsa de idei inca :lol:

r0xanicutza 23-12-08 21:36

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1938867)
Super !! :D
Asteptam sa ne zici maine ce cadou ai primit ..

va zic... si eu d-abia astept sa vad ce e ... :joy: mor de curiozitate... nu conteaza ce e... doar ca e emotia...

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1938867)
Poate ne mai dai idei sau ma rog pentru cei care vor...eu mai am..
nus in lipsa de idei inca :lol:

hm... da? e bine daca ai idei... da-mi si mie o idee... ce as putea sa-i cumpar prietenului meu de Craciun... sunt in pana de idei... :rolleyes2

RoByNeT 23-12-08 21:46

daca as fi prietenul tau as vrea un casetofon, un mare amplificator, un mare sub magnat in portbagaj si dupa sa stam langa brad sa bem un vin fiert ( 2-3 L :lol: ) si dupa sa ne lasam purtati de val :))) cel mai frumos cadou :D

r0xanicutza 23-12-08 21:51

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 1938900)
un mare sub magnat in portbagaj

am facut un cadou d-asta... de vreo 200euro... dar nu era magnat... nu stiu c marca era... anul trecut... alte idei mai ai?

bodyspeed 23-12-08 22:02

Quote:

Originally Posted by joy4 (Post 1938883)

hm... da? e bine daca ai idei... da-mi si mie o idee... ce as putea sa-i cumpar prietenului meu de Craciun... sunt in pana de idei... :rolleyes2

Ce sa zic Joy ..nu pot defini un cadou perfect ..doar ca pot sa definesc din prisma celui caruia il va primi (din prisma noastra a baietilor sa zic asa)
Eu unu cred ca il va face fericit si o sticla goala de apa.. daca ii este oferita din suflet(dar sa fie macar evien Glumesc :lol:) ,
dar tind sa cred ca il va da pe spate ceva la care nu se va astepta.. ceva care sa nu fie comun.. sau ma rog sa fie dat total diferit de cum se dau de obicei,De Ex daca ii daruiesti o bratara ..sau altceva gandeste si cum ;) .Sa fie intr-un fel UNIC ..,Cred ca va aprecia cel mai mult surpriza ..
Nu te gandi prea mult... cum sa fie ..ce sa fie..;)
De apreciat este sa se ofere... ,si sa nu fim conditionati de vreun eveniment sa facem.. am prins azi din febra cadourilor..oare se fac doar acum cadouri..:cry: ,

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 1938900)
daca as fi prietenul tau as vrea un casetofon, un mare amplificator, un mare sub magnat in portbagaj si dupa sa stam langa brad sa bem un vin fiert ( 2-3 L :lol: ) si dupa sa ne lasam purtati de val :))) cel mai frumos cadou :D

Asta e cadou facut masini :lol: ..cel putin Honey a mea (oltcitul meu) ce are ale ei sunt ,doar ale ei ...:lol: desi imparte muzica oferita de boxe ...sunt ale ei..

Mustang 23-12-08 22:17

Ei dragii mei... la mine a venit nenea Mosu' Cracila si mi-a adus:
1. un laptop Toshiba
2. un hanorac trendy :)
3. bomboane ...
4. m-a ajutat sa montez un nou cd player pe masina ca ala vechi imi facea fite si imi spargea timpanele

in alta ordine de idei:: vreau sa va urez sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

ps: CAT FIGHT! :D

r0xanicutza 24-12-08 20:40

din pacate si cu regret va anunt ca serviciul de curierat a lucrat astazi pana la pranz si nu mi-am primit inca cadoul de la "Mos Craciun" :| dar... il astept entuziasmata la inceputul saptamanii viitoare :D cu cat asteptarea e mai lunga... cu atat se prelungeste emotia si bucuria descoperirii :D

a venit Mosu` la voi pana acum?

Merry Christmas!

bodyspeed 24-12-08 21:09

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 1938966)
Ei dragii mei... la mine a venit nenea Mosu' Cracila si mi-a adus:
1. un laptop Toshiba
2. un hanorac trendy :)
3. bomboane ...
4. m-a ajutat sa montez un nou cd player pe masina ca ala vechi imi facea fite si imi spargea timpanele

in alta ordine de idei:: vreau sa va urez sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

Gabi..dar mos darnic anu asta 8)
Cica criza financiara dar pentru Gabi..a avut bani, si stiu eu ca nu ai fost cuminte :oops: :lol::lol:

Mustang 24-12-08 21:43

Da, n-a fost criza financiara la Mosul meu. :)
Cat despre mine ... am fost cuminte (doar asa, de ochii Mosului). Bine ca vorbesti tu... Daca vine si imi ia cadourile inapoi? :)

bodyspeed 27-12-08 10:47

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 1940553)
Da, n-a fost criza financiara la Mosul meu. :)
Cat despre mine ... am fost cuminte (doar asa, de ochii Mosului). Bine ca vorbesti tu... Daca vine si imi ia cadourile inapoi? :)

Imi aduce si mie din cadouri :D..nah eu nu am primit nimic :cry:

Mustang 27-12-08 11:34

Hey,hey,hey - Santa's Gay! :)

NONE 27-12-08 17:12

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1943753)
Imi aduce si mie din cadouri :D..nah eu nu am primit nimic :cry:

lasa Body ca vine anul viitor :lol::lol:
sau ti-o trimit eu pe "Doamna" Craciun :lol:

All times are GMT +2. The time now is 23:03.

- Copyright 2026 4Tuning