![]() |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
Sa lasam bascalia. Avem o filmare grea de tot de la divizia romantica NSL adica de la MISA.:lol::lol:
Toti adeptii NSL va rog faceti ce spune domnu' acolo ca sa aveti bafta la raicing mancavas':lol::lol::lol: https://www.youtube.com/watch?v=a1Bvzx8CrtM&NR=1 :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:: shock::shock::shock::shock::rolleyes2:rolleyes2:ro lleyes2:rolleyes2:rolleyes2 |
Inca o dezvaluire senzationala
Ce se petrece in benzinaria mol cu adeptii Inferno Filmare socanta: https://www.youtube.com/watch?v=UQqx5...next=1&index=1 |
Deci nu mai pot !:lol::lol::lol::lol:
|
r2d2...>>!!!
|
Ce primarie de cacao.
Astia dau cu artificii pe cer si e ceatza de o tai cu cutzitul. Si cand te gandesti ca e pe banii nostri toata aiureala asta. |
donule, mai te mira ceva? brasovul a fost asfaltat de curand...artere principale reparate, 3 benzin pe sens..., fluidizat trafic...schimbat intersectii..se merge ceas.
la noi, rupi masina in 2 de la MCD nord pana la hipodrom..... nu mai am injuraturi sa le adresez... |
Suntem in Ploiesti , la noi totul e posibil,
"Oraselul Copiilor" adica orasul adultiloR Artificii care rup ceata in doua stazi asfaltate si apoi cu sapaturi in ele si lasate asa "ex: in fata la finance bank" ce sa zicem uniii pot sa faca dar noi ba , ne numim ploiesteni |
Sa nu exageram cu etichetarea :)... Adica I've seen worst... eu cred ca or sa se schimbe lucrurile si in Ploiesti... sunt mai optimist de fel :)
|
Boby,e bine ca nu au dat cu rachete anti-grindina :))
|
Quote:
|
peste 4 ani voi candida eu.. :D cred ca voi avea sprijin....atat zgomotos cat si specatculos :P
|
Quote:
erau artificii antii ceata ma :)) e o noua forma de eliminare a cetzii :D:) |
2 Attachment(s)
vreau si eu niste pareri sincere ...... cum se vede?! multumesc ......
|
bine...se vede bine!!stopurile sunt foarte foarte urate
|
mi`ai zis :( .... dar si clare daca sunt se vad urat ma ...ca e culoarea masinii care ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:59. |
- Copyright 2026 4Tuning