![]() |
Re: 4T 3D Car Battle Editia a 5 a
eu cred ca cipriany are tot dreptul sa castige pt ca el face cele mai tari masini....
|
Quote:
aaa...sa stii ca baietii de pe aici mai si glumesc uneori...asa ca nu lua tot in serios :lol: ;) |
Quote:
Sunt multi care au idei de tuning mult mai bune decat ale mele dar le randeaza in alt stil si poate nu par la fel de bune, sau sunt inca la inceput si inca invata cum se modeleaza; in orice caz le doresc mult succes la toti concurentii!:D |
am trimis pozele astept confirmarea ;)
|
am confirmarea, s-a primit si lucrarea lui Pion33r
|
Ruvere cum stai cu lucrarea ?
pana maine seara la ora 23:59 poti sa o trimiti .... baga mare valabil pentru toti ... daca mai e careva care inca nu a trimis . |
ham... pai nu mai am mult... mai am interioru de aranjat ata... si inca cateva mici detali care sper sa le termin in seara asta.... adica mai stau maxim o ora de acum... ca maine dupa ce ies de la munca sa ma apuc de randat....
|
Gata si eu :twisted::twisted::twisted:
am trimis lucrarea :D :twisted::twisted: |
cand or sa se posteze masinile ... k's si io curios ce au facut unii ... k p cateva le stiu :)
|
ce zgarcit esti ma..si mie nu mi-ai aratat nimic :P
|
am trimis si eu :D
|
S-a confirmat si primirea lucrarii lui ruver
deci cam astea sunt, revenim in cel mai scurt timp cu detalii. |
Lista participantilor inscrisi in concurs
in ordine aleatorie: rusty_hawk Cipriany Dane289 faith Mitza_pk Pioneer ruver GRIGO In total 8 participanti, nu ne asteptam la atatia participanti. tocmai de aceea s-a ivit o mica problema, numarul particiantilor depaseste numarul premiilor se va intarzia putin concursul pana reusim sa rezolvam, incercam sa obtinem de la sponsori premii in produse la fel ca celelalte, sau apropiate ca valoare |
doar ce am vorbit cu Gratian la telefon
maine seara, cel tarziu poimaine o sa puna lucrarile, tot maine rezolva si cu premiile, dupa discutia care am avut-o se pare ca o sa fie totul normal adica un castigator iar premiile celalte vor fi toate la fel, doua din ele posibil sa fie diferite dar de aceeasi valoare. |
:D deci alea 2 premii le ia cine vrea:D poate e ceva legat si de calculatore:D sau alte electronice fara sa aibe legatura cu masinile:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:17. |
- Copyright 2026 4Tuning