Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Merita sa tunezi o dacie? (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/98844-merita-tunezi-dacie.html)

CyberCSX 27-01-09 12:02

Re: Merita sa tunezi o dacie?

Revenind la titlul topicului, Merita sa tunezi o dacie? eu zic ca depinde cum vezi lucrurile:

- Daca o faci de hobby fara sa ti cont de rentabilitate = DA !
- Daca o faci cautînd rentabilitatea = NU !

mitza mtb 27-01-09 20:27

pai daca tunezi o masina niciodata nu o sa recuperezi banii pe care i-ai bagat in acea masina.....

Dannyromdan 28-01-09 23:00

Ce aberatie !!! Merita sa tunezi Logan , Sandero , Logan pik-up (mai ales asta) . Si Dacia 1310 merita sa o tunezi , da e greu sa o aduci la un nivel ridicat ...

ERY 28-01-09 23:54

Cred ca orice masina merita tunata atata timp cat exista placere, pasiune si bani.

scturoag 07-02-09 03:16

Daca esti pasionat ... merita ... nu conteaza de masina pe care ti-ai propus sa o modifici ... ce conteaza e sa o modifici cu bun gust ... sa nu o faci kitchoasa ...
Bafta cu "tunatul" :)

Bengy_BLS 08-02-09 23:03

daca o faci cu gust si ii aduci cat mai multe imbunatatiri , crede-ma ca se merita , orice masina se strica , ca e dacie , ca e lexus , daca pe aia o ai si nu iti permiti alta cu bani cash , dar ai cat sa iti permita sa faci cate ceva , merita , nu tre sa regreti. Se merita atunci cand sti ca rezultatul final va fi unul de apreciat

dmo.mihai 18-02-09 22:24

am avut si eu gandul asta...tot un break am...dar m`am lasat repede cand am vazut ce si cum

Bengy_BLS 19-02-09 13:09

break-ul mie imi place mai mult ca berilna , nu stiu de ce dar imi place , mi se pare ca da mai bine lasat . + de asta , pe asta o am , cu asta merg , pe asta o modific , crede-ma ca am vrut sa o dau si am renuntat la idee fiindca nu imi iau banii pe ea , daca casco da 1576 de euro pe ea io cat sa cer ? 1200 ? ce's nebun, dupa ce am muncit si am bagat ca la balamuc in ea si inca nu am terminat , nic macar nu se vede treba asta . lasa mai bine o fac(modific , "tunez") si o sa se rupa in 2 dar sa se rupa la mine .nu ?

cannavaro 19-02-09 13:57

corect.

dmo.mihai 19-02-09 14:54

Quote:

Originally Posted by Bengy_BLS (Post 2081108)
break-ul mie imi place mai mult ca berilna , nu stiu de ce dar imi place , mi se pare ca da mai bine lasat . + de asta , pe asta o am , cu asta merg , pe asta o modific , crede-ma ca am vrut sa o dau si am renuntat la idee fiindca nu imi iau banii pe ea , daca casco da 1576 de euro pe ea io cat sa cer ? 1200 ? ce's nebun, dupa ce am muncit si am bagat ca la balamuc in ea si inca nu am terminat , nic macar nu se vede treba asta . lasa mai bine o fac(modific , "tunez") si o sa se rupa in 2 dar sa se rupa la mine .nu ?

este corect ceea ce spui...si eu am tot un break dar mai vechi...am bagat si eu destul...in el...dar nu se vede...iar lucrul care ma seaca cel mai rau la ea este tabla...daca as fi avut tabla calumea as fi facut si eu mai multe la el...dar asa...mai are putin si cade:)) . asta este...inca mai ma chinui totusi sa il dau desi mi`am luat gandul:) oricum sper sa il mai tin pana imi expira itp`ul si pe urma il desmembrez...asta este...partea proasta este ca nici nu ma pricep eu la motoare si altele...singura chestie pe care stiu sa o fac singur la o masina este muzica...

Andrei_spu 19-02-09 16:15

5 pagini scrise degeaba.nu trebuie sa iti spuna cineva daca se merita.O faci numai daca iti place dacia.si cu multa rabdare si pasiune o faci.

dmo.mihai 19-02-09 16:41

Quote:

Originally Posted by Andrei_spu (Post 2081777)
5 pagini scrise degeaba.nu trebuie sa iti spuna cineva daca se merita.O faci numai daca iti place dacia.si cu multa rabdare si pasiune o faci.

ai dreptate...daca iti place...mie unul imi place...si imi placea si inainte sa imi cumpar masina...dar dupa ce am luat`o si am aflat ca luasem mare teapa a inceput sa mi se scarbeasca...am reusit macar sa o repar sa o aduc pe linia de plutire...dar acum am tabla cam praf....nu se mai merita sa o mai fac...desi stiu o dacie 1300 tipla pe care o urmaresc de mult cand va veni vara sper sa il vad pe proprietar pe la ea sa`i fac o oferta :X

Bengy_BLS 19-02-09 16:58

dap. la mine are putina rugina si de suprafata , oricum in aprilie - mai , o bag la facut , schimbat culoarea , etc etc
dispun momentan de bani dar nu vreau sa iau vreo gaura de bani , urmatoarea masina va fi noua , si cat de curand , dar la dacie nu renunt , e un lucru care imi place sa il fac si dacia la fel ca si renault sunt 2 marci care imi plac foarte mult (mai ales cele vechi )
Dacia este dupa parerea mea o masina destul de buna avand in vedere ca si alte masini se strica , ca nu e masina sa nu se strice. Pasiunea mea este pt imbunatatirea masinii cat mai mult fata de fabricant . Masina mea din 2001 pana in 2007 a mers fara o problema , a cerut doar placute , benzina si ulei . e si normal ca dupa atat amar de vreme sa mai pice , dar nu e ceva care sa ma ingrijoreze.
Concluzia e ca daca iti place , iti permiti cat de cat , nu conteaza ce masina ai , conteaza mai mult pasiunea , ca indiferent ce masina ai avea , starea ei finala va fi diferita fata de cea initiala. sa ma corecteze cineva daca gresesc , bafta

demin2609 19-02-09 19:21

La fel cum oricine isi tuneaza un oltcit, asa se poate face si cu dacia, sau cu alta vechitura, chestia e sa o faci cu GUST sa placa ochiului, nu sa fie un *** pom de craciun pus in mijlocul drumului!

una alba una neagra: pana la urma tot dacie este! tot nu o sa ai servo, aer conditionat nu mai zic, incalzire ciuciu, geamuri electrice... poate... deci... un harb tot harb ramane!

sper ca nu am suparat pe nimeni, am incercat sa spun doar ceea ce era evident.

toate bune!

Bengy_BLS 20-02-09 00:48

Quote:

Originally Posted by demin2609 (Post 2082451)
La fel cum oricine isi tuneaza un oltcit, asa se poate face si cu dacia, sau cu alta vechitura, chestia e sa o faci cu GUST sa placa ochiului, nu sa fie un *** pom de craciun pus in mijlocul drumului!

una alba una neagra: pana la urma tot dacie este! tot nu o sa ai servo, aer conditionat nu mai zic, incalzire ciuciu, geamuri electrice... poate... deci... un harb tot harb ramane!

sper ca nu am suparat pe nimeni, am incercat sa spun doar ceea ce era evident.

toate bune!

nu ai suparat pe nimeni , dar , acu p bune esti sigur ca nu au si geamuri fata spate si servo , aer mai rar dar sunt si care au . io la asta ma refer cand spun imbunatatiri. si crede-ma ca harb nu e , daca nu crezi dau io pe riscul meu intr-un logan . iti zic sigur ca nu mai ramane nimic din logan cu toate ca e masina noua si nu o putem numi harb atata timp cat lumea o lauda , si pe buna dreptate. am vazut accident intre o dacie 1310 din 2003 si logan 2006 si crede-ma ca loganul a luat direct dauna totala , ca sa nu mai vb de cum arata , iar 1310 avea aripa , capota , far masca si bara , contra-aripa era intacta in mare parte. Deci concluzia ca dacia 1310 e harb e intr-un fel nefondata. Recunosc exista dacii deselate , dar exista si care sunt ingrijite si inchegate.
In rest numai bine . bafta

All times are GMT +2. The time now is 22:26.

- Copyright 2026 4Tuning