![]() |
Re: Merita sa tunezi o dacie?
Revenind la titlul topicului, Merita sa tunezi o dacie? eu zic ca depinde cum vezi lucrurile:
- Daca o faci de hobby fara sa ti cont de rentabilitate = DA ! - Daca o faci cautînd rentabilitatea = NU ! |
pai daca tunezi o masina niciodata nu o sa recuperezi banii pe care i-ai bagat in acea masina.....
|
Ce aberatie !!! Merita sa tunezi Logan , Sandero , Logan pik-up (mai ales asta) . Si Dacia 1310 merita sa o tunezi , da e greu sa o aduci la un nivel ridicat ...
|
Cred ca orice masina merita tunata atata timp cat exista placere, pasiune si bani.
|
Daca esti pasionat ... merita ... nu conteaza de masina pe care ti-ai propus sa o modifici ... ce conteaza e sa o modifici cu bun gust ... sa nu o faci kitchoasa ...
Bafta cu "tunatul" :) |
daca o faci cu gust si ii aduci cat mai multe imbunatatiri , crede-ma ca se merita , orice masina se strica , ca e dacie , ca e lexus , daca pe aia o ai si nu iti permiti alta cu bani cash , dar ai cat sa iti permita sa faci cate ceva , merita , nu tre sa regreti. Se merita atunci cand sti ca rezultatul final va fi unul de apreciat
|
am avut si eu gandul asta...tot un break am...dar m`am lasat repede cand am vazut ce si cum
|
break-ul mie imi place mai mult ca berilna , nu stiu de ce dar imi place , mi se pare ca da mai bine lasat . + de asta , pe asta o am , cu asta merg , pe asta o modific , crede-ma ca am vrut sa o dau si am renuntat la idee fiindca nu imi iau banii pe ea , daca casco da 1576 de euro pe ea io cat sa cer ? 1200 ? ce's nebun, dupa ce am muncit si am bagat ca la balamuc in ea si inca nu am terminat , nic macar nu se vede treba asta . lasa mai bine o fac(modific , "tunez") si o sa se rupa in 2 dar sa se rupa la mine .nu ?
|
corect.
|
Quote:
|
5 pagini scrise degeaba.nu trebuie sa iti spuna cineva daca se merita.O faci numai daca iti place dacia.si cu multa rabdare si pasiune o faci.
|
Quote:
|
dap. la mine are putina rugina si de suprafata , oricum in aprilie - mai , o bag la facut , schimbat culoarea , etc etc
dispun momentan de bani dar nu vreau sa iau vreo gaura de bani , urmatoarea masina va fi noua , si cat de curand , dar la dacie nu renunt , e un lucru care imi place sa il fac si dacia la fel ca si renault sunt 2 marci care imi plac foarte mult (mai ales cele vechi ) Dacia este dupa parerea mea o masina destul de buna avand in vedere ca si alte masini se strica , ca nu e masina sa nu se strice. Pasiunea mea este pt imbunatatirea masinii cat mai mult fata de fabricant . Masina mea din 2001 pana in 2007 a mers fara o problema , a cerut doar placute , benzina si ulei . e si normal ca dupa atat amar de vreme sa mai pice , dar nu e ceva care sa ma ingrijoreze. Concluzia e ca daca iti place , iti permiti cat de cat , nu conteaza ce masina ai , conteaza mai mult pasiunea , ca indiferent ce masina ai avea , starea ei finala va fi diferita fata de cea initiala. sa ma corecteze cineva daca gresesc , bafta |
La fel cum oricine isi tuneaza un oltcit, asa se poate face si cu dacia, sau cu alta vechitura, chestia e sa o faci cu GUST sa placa ochiului, nu sa fie un *** pom de craciun pus in mijlocul drumului!
una alba una neagra: pana la urma tot dacie este! tot nu o sa ai servo, aer conditionat nu mai zic, incalzire ciuciu, geamuri electrice... poate... deci... un harb tot harb ramane! sper ca nu am suparat pe nimeni, am incercat sa spun doar ceea ce era evident. toate bune! |
Quote:
In rest numai bine . bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 22:26. |
- Copyright 2026 4Tuning