![]() |
Re: Loganu meu! DJ-18-KYD
simpla si cu gust.felicitari ai un golan smecher;)
|
dog99 ma bucur ca iti place bafta si tie !
|
3 Attachment(s)
Am montat ieri arcurile....ce sa zic sa schimbat masina ff mult parca conduc alta sunt super multumit si ma caiesc ca nu le-am cumparat mai demult pun si cateva poze cu ele montate si cu jantele stock
|
Vi la |||| ???? :)))
nu te-am vazut inscris pe lista |
frumoasa masina, imi place. Dar ce s-a intamplat cu bara fata de este asa de cazuta pe partea stanga? imi place asa lasata;)
|
Frumos :D imi zici si mie cat ai dat pe kitul de admisie??e cu tot cu kitul de curatare sau...ms bafta in continuare:D
|
foarte mishto KYD-ul!l-am admirat cand am oprit la Mc' in Craiova.:D
|
foarte bine arata !
cu cati cm s-a coborat fata/spate masina ? |
andi_cimpean bara nu e prinsa cum trebuie sa se mai incalzeasca si ma ocup si de ea !
alex_77_marius tubulatura de inox 150 si filtru raid 150 tote luate de la pilot fara kit de curatare ! bolidu' ma bucur ca ti-a placut mai am de lucrat la masina inca nu e gata ! Relu_GTT a coborat cu 3.5 si fata si spatele ! |
Frumos loganu..astept sal vad si cu jantele pe el..:D
|
astept sa iti vad si eu masinuta sambata la legale...bafta si sa ne vedem cu bine
|
1 Attachment(s)
O poza facut din graba cu telu....sper ca maine sa fac cateva cu aparatu sa le urc pe site !
|
Frumos loganul.........am si eu o intrebare........zice-ai ca e usor de schimbat becurile cu leduri la consola centrala........mie mi s-a ars un bec in butonul de coborare-urcare geam sofer.....nu am gasit nicaieri bec din ala.......din cate stiu eu acolo este tensiunea 12 v pt bec iar un led functioneaza la 3 v deci trebuie pusa o rezistenta ca sa reduca tensiunea.....gresesc????
|
da trebuie sa pui o rezistenta impreuna cu ledu :D
|
6 Attachment(s)
O sa fac altele mai misto ..... promit :))
+ 3 edit'uri |
| All times are GMT +2. The time now is 06:17. |
- Copyright 2026 4Tuning