Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Modificari pentru o nexia ! (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/98470-modificari-nexia.html)

D o n n 18-12-08 16:28

Re: modificari ...pentru o nexia !

2 Attachment(s)
sa revenim la realitate....
placute de frana noi,sonda marsalier,sonda ulei,garnitura capac chiuloasa,garnitura pompa benzina,izolat tot bordul cu banda izoliera daia din "carpa".....si da roate ....

aa...si niste leduri in bord

D o n n 04-01-09 13:17

Re: Modificari pentru o nexia !

on topic...pe 14 am rar`ul la nexia...si dupa ce zvonuri sunt...ca s`ar scoate taxa de pe 15 ian ...si se va pune sub alte forme..se pare ca o voi baga in circulatie is voi incepe modificarile....momentan se lucreaza la o toba de inox...home made...!

darck_angel64 05-01-09 19:32

dragute ceasurile

bafta la RAR

D o n n 05-01-09 20:28

ms frumos...sper sa rezolv ceva...in leg cu ceasurile...sunt facute de "mantuiala".cu ce leduri am apucat la indemana...a fost pt prima data sa vad daca ma descurc etc,insa pe nexia voi pune tot albastre,ca e si masina albastra,dar le voi face mai cu atentie si bag si niste smd`uri...acum astept deocamdata sa o vad de romania...apoi umblu la ea!

dRR-XWX 05-01-09 20:50

mi-a placut masina, se vede ca e ingrijita si inchegata.

D o n n 06-01-09 12:39

u ai vazut`o pe cea alba ;)) daca la aia te referi....si oricum...scuze daca am speriat atunci dar am venit tare din curba aia si i`am dat frana de motor...dar nu am vurt sa depasesc..dar deobicei asa merg eu mai spre mijlocul drumului...ca sunt gropi multe pe partea dreapta a fiecarui sens...oricum sper sa o fac cat de curand pe cea albastra si sa ne vedem...si mie mi`a placut a ta se vede la fel ca iti place sa ai grija de ea...un singur lucru nu mi`a placut si nici nu am avut timp sa ma uit cu atentie....(cum sta toba finala)

dRR-XWX 06-01-09 16:05

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1960526)
u ai vazut`o pe cea alba ;)) daca la aia te referi....si oricum...scuze daca am speriat atunci dar am venit tare din curba aia si i`am dat frana de motor...dar nu am vurt sa depasesc..dar deobicei asa merg eu mai spre mijlocul drumului...ca sunt gropi multe pe partea dreapta a fiecarui sens...oricum sper sa o fac cat de curand pe cea albastra si sa ne vedem...si mie mi`a placut a ta se vede la fel ca iti place sa ai grija de ea...un singur lucru nu mi`a placut si nici nu am avut timp sa ma uit cu atentie....(cum sta toba finala)

nu aveam toba finala :D am rupt-o :???:

D o n n 30-01-09 13:45

vesti proaste de tot...am facut rar`ul pe 15 ianuarie..si mi`au scoso euro 1...si am mai dat si darul...am taxa ...doar....4000 euro...va imaginati ca daca nu se modifica sau se scote..nu se va inscrie masina...sa vedem pe 1 febr ce se va hotari.....daca e sa revina la taxa normala...am 1330 euro..
-alte idei: am gasit la un magazin,din intamplare,becuri colorate pt consola centrala..sunt leduri dacelea cu filament...dar colorate-verde-albastru-rosu: ,si am gasit si pentru bord,cum sunt ledurile de pozitie,tot asa...becuri cu filament,cu tot cu soclu in cele 3 culori...ma tenteaza sa pun dastea...pt ca lumina va fi dispersata egal...voi ce ziceti? am auzit ca in 2-3 saptamani se ingalbenesc.ca se decoloreaza...

Geo_ZGA 30-01-09 14:20

Cat costa un bec? Incearca, ce ai de pierdut? daca sunt bune, ne abonam la tine, eu pana acum nu am gasit becuri din astea colorate :) Nici nu am cautat prea mult...

laurentiu NT 30-01-09 21:11

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 2023343)
Cat costa un bec? Incearca, ce ai de pierdut? daca sunt bune, ne abonam la tine, eu pana acum nu am gasit becuri din astea colorate :) Nici nu am cautat prea mult...

Sall.Uitati-va aici,are si pagina web.:DSorry,am incercat sa atases ceva dar are dimensiuni prea mari. PS;adresa este:www:accesorii-auto.ro

cosmin_cosmin_1 30-01-09 21:38

eu nu as mai baga un leu pana nu m-as hotari sigur ce o sa se intample cu ea (dezmembrare sau inscriere).

D o n n 31-01-09 22:17

pai stai linistit ca nu bag in cea albastra...doar in cea alba daca e sa fac ceva...desi...nu vreau iar sa "mint"...dar cred...ca tot ce e pe nexia va ajunge pe cielo..daca era euro 2...imi convenea..dar sa dau 60 mil in cel mai bun caz degeaba...

l.e. o sa iau la inceputul saptamanii..sau daca e deschis..chiar poate maine..ledurile..sper doar sa fie bune..chestia naspa e ca afara ninge rau si e si frig...si alta parte naspa...umblu la risc cu masina eu...

D o n n 15-02-09 10:36

se dezmembreaza nexia....in principal se da scheletul masini , cu sau fara acte,si hayon,punte spate....motorul cu tot ce mai trebe,instalatie electirca,calculator se muta pe cielo,impreuna cu usile capota motor si aripi ,oglinzi...

laurentiu NT 15-02-09 10:43

Ce anume vrei sa vinzi de pe ea?Ne intereseaza si preturi.

D o n n 15-02-09 10:57

pai voi imi spuneti de ce sunteti interesati si eu va spun daca se da si cu cat...nu imi vine in minte acum orice piese care se da....sambata o sa ma apuc de dezechipare...

All times are GMT +2. The time now is 08:04.

- Copyright 2026 4Tuning