![]() |
Re: Machetele mele - ciuca2
tine-o tot asa :D
Apropo frumos ferrari! |
In luuunga mea absenta am mai strans ceva machete.Acum am devenit student,si stiti cum este..bani putini,timp liber si mai putin,dar o sa incerc sa revin.
|
7 Attachment(s)
Salut.
Dupa cum am promis revin cu noi machete. >Land Rover >Welly >cred ca 1/28 >Mini >Welly >1/32 |
3 Attachment(s)
Another one:
>Saab 93 >Kinsmart >1/36 |
5 Attachment(s)
Am reusit sa salvez ce se mai putea salva din urmatoarea macheta.Am gasit-o la un targ saptamanal de vechituri.
Avea lipsa:2 roti,volan,grila fata,bara fata (grila,bara si volanul sunt 100% hand-made),si multe alte chestii decorative. Nu arata e prea bine dar este acceptabila. >Mercedes Benz 300SE >Revell >1:18 |
Quote:
Ai pus roti de Ferrari:?::?::?: |
Quote:
|
Daca va spun cat a fost o sa ziceti ca sunt nebun.Macheta in starea cum era m-a costat exact 5 lei.
In legatura cu rotile.Da..am pus roti de la un Ferrari F40.Nustiu dar parca stau bine si pe Mercedes. |
Quote:
|
macheta e excelenta...DARRRR
ar trebui sa o refaci ptr ca merita... grila si rotile nu au nici o legatura cu ceea ce a fost masina asta la vremea ei... se vede ca te-ai muncit dar cred ca esti de acord cu mine ca nu e ce trebuie...poate ar merita sa o dai cuiva care ar aprecia-o mai mult.....sau apuca-te si restaureaz-o ca lumea.... fara suparare....critica este constructiva... |
Quote:
|
7 Attachment(s)
Din categoria Cabrio:
>Bmw 325i >Kinsmart >1:38 >VW Beetle Cabrio 1979 >Kinsmart >1:38 |
Imi place Bmw, dar de ce ai facut poze intr-o cutie de carton:?::?::?:
|
Quote: