Re:
Quote:
Originally Posted by \"pimp_lex\"
Pai adica cine conduce un 300 are \"pretentii de gangstuh\"? Se vinde destul de bine si tind sa cred ca nu-s chiar toti cu pretentii de wankstas. Pana acum sincer sa zic nu prea am vazut in ele decat oameni trecuti de 30 de ani, majoritatea la costum.
Pe o linie dreapta depinde de pilot? Pai un SRT face 13.0-13.3. Pe cand un Legacy GT e low-14. Tu inca nu l-ai dus la pista deci e greu de spus cat face. Dar cu un chip si un intake sigur nu ai scazut 1-1.2 secunde pe 400m.
|
Pai nici la Stage 1 nu mai sint de ceva vreme. Nu cred ca trebuie sa dau raportul nimanui...asa-i ? Poate m-am intors la stock, poate m-am dus Stage 1.5, Poate Stage 2... Mi-a luat 4 luni sa recunosc ca am facut ceva la masina...Cred ca imi va mai lua alte 4 ca sa va pun la curent cu performantzele masinii la Craciun. Probabil daca ai fi fost aseara cu noi in Schaumburg (club meeting)...ai fi vazut, intzeles mai multe. In special cind am plecat pe autostrada cu 8 masini - spre bowling....
Quote:
Pe traseu sinuos nu as fi asa sigur ca-l mananci de viu.
|
La 4031 lbs (pt V8) comparat cu 3365 lb (Subaru) cred ca iese 700 lbs care isi spun si ele cuvintul in curbe. Normal ca este o masina EXTREM DE CAPABILA...dar este totusi la categoria YACHT TERESTRU cind le pui una linga alta. Ce cistiga la start pierde in curbe... - parerea mea.
Iar cu chestia ca vezi numai insi la costum in Chrysler 300C pai nu cred ca comparam Montreal-ul cu Chicago. Voi acolo sintetzi mai rafinatzi o leaca...La noi fiecare cioroi cu tendintze de pimp merge la costum alb, cu camasa neagra si cravata alba, palarie pe cap si atitudine de \"domn\"... Pot spune ca in unele probleme, a inlocuit cu success Cadillac-ul Escalade ca masina preferata a celor care poarta pantaloni de camuflaj, lantzuri de aur, cizme (boots) neinchise la sireturi, asculta rap si au palaria de baseball intoarsa (sau fes pe cap vara)...Si nici nu stau intr-o astfel de zona...
|