Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Shine Club (https://forum.4tuning.ro/576-shine-club.html)
-   -   ShineRunnerRacing (https://forum.4tuning.ro/576-shine-club/97231-shinerunnerracing.html)

laguna1 24-11-08 00:16

Re: ShineRunnerRacing

zbf-ul are dreptate si nu ma refer doar la abc, este valabil pt toti care ati uitat ca inainte de a fii intr-un club ati fost prieteni si dupaia am crescut in numar ! eu am venit odata cu clubul in amicitia voastra dar ne-am inteles foarte bine am fost toti sub un singur nume de club B...... W...... ! in fine trecem ca uni au vrut sa fie mai bine pt ei crezand ca bani sunt mai importanti sau considerau ca sunt oarecum furati , nu mai conteaza eu pun o intrebare .....................
DE CE NU SE MAI POATE SA FIM UNITI ? chiar daca formam acum 2 cluburi va reamintesc ca sunteti /suntem prieteni inainte de toate @! eu unu asa gandesc

eu unu imi cer scuze ca am facut acea gluma care a deranjat membrul vostru fondator! chiar daca era un raspuns la cea ce ati facut voi si ca si noi in spirit de gluma cum a zis si zbf-ul!
LA MULTI ANI MTX-ule

CristianoXXX 24-11-08 01:02

hai sa trecem peste, ce`a fost a fost, nu mai vreau sa ma cert cu nimeni pt club, la multi ani si din partea mea, matrix :*

Yoghy_bwc 24-11-08 01:58

eu unu nu mai am vorba cu acest club... doar cu prietenii ... cei care stiu de gluma si tin la gluma.
ps. La multi ani MTX! si scuze inca o data pt ceea ce s-a intamplat cu toate ca vina era a lu' beny k a pus aia acolo.

87MTX 24-11-08 13:33

multumesc ptr urari...stai linistit..asta e...

sparly 24-11-08 14:59

exact asa daca cineva vrea sa vbok vb ca prieteni daca vreti va pupa tata si scz MTX ca era ziua ta si scz domnului BENY

CUL_girl 24-11-08 15:58

Multi ani traiasca, multi ani traiasca....LA MULTI ANI, Andrei, sa fii sanatos! Si scuze de intarziere :oops: (am inteles ca ziua ta a fost ieri). Tot ce iti doresti!

87MTX 24-11-08 16:17

Quote:

Originally Posted by CUL_girl (Post 1883920)
Multi ani traiasca, multi ani traiasca....LA MULTI ANI, Andrei, sa fii sanatos! Si scuze de intarziere :oops: (am inteles ca ziua ta a fost ieri). Tot ce iti doresti!

nu-i nimica , mersi mult de tot

laguna1 24-11-08 20:55

d asi ce daca ????????? am pus eu ma aia acolo ! ia uite ce se scuza asta la voi aici !?!
stai sparchy linistit ca toti avem iesiri si conteaza ce faci dupa daca sunt iesiri la nervi ! sunt multi care poate imi dau dreptate!

mtx cred ca te-am bagat pe teaza =))

87MTX 24-11-08 21:11

pacat ca a iesit asa...in fine...sper sa nu se mai intample astfel de incidene... sa fim tovarashi in continoare

sparly 24-11-08 22:44

orce ar face presedintele vostru adica yoghy pt mine reprezinta un nimic exact ca si politia daca vrea sa ne salutam ok daca nu asta este

Yoghy_bwc 25-11-08 00:56

exista o vorba... "Fii om cu mine k sa fiu om cu tine!" asa k ...

CristianoXXX 25-11-08 01:00

va rog eu sa nu va certati nici aici si nici pe niciun forum... exista mess, telefoane si agip... nu face bine nimanui aceasta cearta

sparly 25-11-08 17:59

din acest moment avem cea mai mare bucurie pt toti cei care vor merge la giurgiu sanbata noaptea nu uitati am aranjat locul de joaca o sa fie super tare cel putin 40 masini maine aflu cate cluburi vom pleca dn buc salutare mtx te pupa tata

DeZaXaT 26-11-08 01:17

Bafta cu noul club ;) ne vedem la suc :D

87MTX 26-11-08 09:16

multumim multumim

All times are GMT +2. The time now is 11:57.

- Copyright 2026 4Tuning