![]() |
Re: Golf 3 - VR6 - KREATOR
6 Attachment(s)
din lipsa de timp vara asta n-am facut decat sa-i las spatele. :( . Se pare ca doar toamna si iarna am timp de ea. Si ca sa nu ma plictisesc de felul cum arata o sa-i fac si bara originala si pe cealalta.Una iarna si alta vara :)
|
frumos rau golfu tau :)...sunt curios cum trage :P
|
F frumos vr-u....interioru e superr
|
frumos golf bravo
trage trage dar si consuma :) |
Quote:
Consumu.....consuma saracu cat vrea proprietaru...de la 10 la 24. Eu sunt multumit de consum |
3 Attachment(s)
pigment negru :)
|
Quote:
|
senzatie golfuletzu asta, si are si motor pe masura, nu e doar looks, are si un pic de muschi :D acum sa vedem ce va iesi iar la estetic.. ce va iesi in urma restilizarii:D
spor la toate! |
ce se mai aude cu FIARA??? :P cand ma dai si pe mine o tura cu ea sa imi mai aduc aminte de vremurile cand aveam si io vr6 :))). Spor la treaba si cat mai multi km fara problm .
|
Nu Sebastian ...mi-as dori eu...dar doar ca sa nu mai am golfu ca prima masina.
V-a intra la restilizat ....in functie de buget vedem ce o sa iasa Fiara :D nu sta in parcare nici pe zapada desi are shoshoni de vara...e chiar fun =)) |
shoshoni de vara ? da ce vara se poarta shoshoni ? mai bine ziceai sandale :))) ca si eu merg 1-2 zile pe saptamana cu alea de vara si parca sunt schiuri.. :)))
|
eu n-am treaba....mai mult ma feresc sa n-o ating in pragurile de gheata decat de patinat....ce e fun la partea asta ca poti sa prinzi 200/h pe ceas si sa mergi cu 10/h :))
|
:))) asta da.. burnout la rece :D
|
Toate ca toate dar , culoarea e bestiala , mai ales pe o compacta da crima , iar culoarea aceasta de pe masina ta o dovedeste clar si raspicat !!! felicitari e superba , se vede ca ai depus ceva munca si pasiune in ea !!!
|
multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:09. |
- Copyright 2026 4Tuning