![]() |
Re: E30 - 335i DJ 77 NSL by Hexer engineering
Quote:
|
Daca tot a inviat topicul pot spune decat ca primavara anului viitor va fi plina de satisfactii
Multumesc celor care posteaza comenturi constructive iar celor care decat comenteaza aiurea ii invit ca in primavara sa ne aliniem la start, fiecare cu ce are si sa vedem daca intradevar ce se executa acum la masina mea da sau nu da rezultatele asteptate Numai bine , mai ales celor care au in desfasurare proiecte similare cu al meu |
sincer? foarte frumos ursul tau..multa bafta cu el..sa-l duci cat mai repede joia pe aeroport ;) ..!!:D;)
|
Quote:
|
Quote:
Multumesc mult Dau o bere daca prind podiumul :) Succes si celorlalti concurenti PS :Sa ma dai si pe mine o tura cand scoti masinuta |
Cu siguranta te dau mai multe, nu de alta dar ca sa ramai dator :lol::lol:
|
Am terminat galeria in mare...100% inox
https://i301.photobucket.com/albums/n...e/90af3e4d.jpg https://i301.photobucket.com/albums/n...e/c5210cc1.jpg |
Quote:
bafta |
Referitor la motor, cum ati rezolvat cu cardanul ? L-ati scurtat ?
|
1. nu trebue sa fie egale, mai ales ca nu e loc pentru asa ceva daca mia vrem sa schimbam bujiile, conteaza mai mult sa fie cat mai scurte petnru un raspuns bun, aici nu cautam ultimii 2 cai, e o masina cu numere si asigurare...trebue sa fie cat de cat bun si pe strada.
nu sunt unite ca nu vreau, turbina e split pulse, astfel nu face back flow si late prosti ce nus binevenite, toate camioanele la 6 in linie merg asa de 30 de ani... 2. acum are cardan de e36 parca...vedem in viitor ce primeste... |
| All times are GMT +2. The time now is 08:15. |
- Copyright 2026 4Tuning