![]() |
re: E34 - 525i Simply Clean Da Cali
banuiesc ca jantele le-ai dat deja,ce model is?
|
Jantele le-am dat dupa o luna sau doua dupa ce am lovit masina , sper sa le cumpar inapoi :D
In legatura cu motorul e 2.5 12v , asa a venit masina ! |
Quote:
on : bafta cu masina frate , fa`l frumos din nou !!! |
Quote:
dilaule am blocant pentru tine :) de e34 6 milioane :) super pret.... daca il vrei ma anunti... daca vrei si aripa fata si capota (dja vopsita negru mat) are baiatu asta daca ai nevoie de ceva, faci rost d numarul meu ca ai de la cine si te ajuta fratele tau :) vopsitor am eu unu bun....eu lucrez la el si facem masina :X:X sa iasa iar pe strazi :D suna-ma si te ajut :) |
Quote:
Si in legatura cu vopsitu' am si eu pe cineva care imi face si tinichigerie si vopsitorie unde am facut pisica :D Oricum ms frumos de oferta ! Bafta ! Quote:
|
aha!merci mult de tot fratioare...se explica de ce la 454000 km e inca fortza.....cele mai reusite motoare de la BMW sunt cele classice.......adica is cele mai rezistente.Paianjen........daca te uiti bine la galeria de admisie seamana cu un paianjen.de aici aceasta denumirea.cel putin stiu ca e folosita frecvent!Daca reusesti sa mai scoti ceva din el fa-l pt u daca nu......adu-ti un urs si-ai sa innebunesti!
|
Quote:
|
...planuri mari de viitor...tine-o tot asa!Respect fratioare si asteptam noutati de pe frontul de est!
|
2 Attachment(s)
Maşina va fi readusă la viaţă şi nu se mai vinde ceva material pt pdw !
|
Quote:
Clean mi se pare foarte cheala , si in legatura cu emblema de pe capota ma gandesc daca o scot sau nu deoarece imi place si cu emblema si fara. Daca o scot de pe fata trebuie scoasa si de pe spate sa fie ca pisi....stie rzw la ce ma refer :P |
ce model is jantele,care le-ai avut???????????????
|
Quote:
|
pana la urma am aflat.....RONDELL 21
|
Quote:
|
primul lucru care ar trebuii sa il faci la aceasta masina stii care e ???
da jos parasolarul ala de 2 bani :) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:06. |
- Copyright 2026 4Tuning