![]() |
Re: lastun by excess-tuning
bogdane maine termin cam toata munca la body kit...mai ramane sa fac nishte mici retushuri...nu ma supar chiar de loc ca i-ai prins pe acesti vanatori de posturi:pistoles::pistoles::boxing:... cred ca au rams oamenii putzin uimitzi:lol::lol:...au facut o combinatzie de cuvinte luate de la baza militara din irak....dar se pare ca din tot mormanul acesta nu a rezultat ca e o alfa latzita un pic:rolleyes2:rolleyes2:shakefist:shakefist
|
Re: lastun by excess-tuning
2 Attachment(s)
repet inca o data masina o fac doar de show deocamdata...poate pe viitor am sa fac una de competitzie...
:Dsi acuma sa revin la proiectul lastun:D 1.am cedat scaunele sparco de pe lastun proiectului alfa:poke::poke:... 2.statzi linishtitzi lastunul a primit ceva mai special:pistoles::clap:... p.s. scuze pt claritatea pozelor...:rolleyes2 |
Re: Lastun by Excess-Tuning
scaunele astea vor veni pe lastun?
daca da e mult mai bine pentru ca vor arata excelent pe masina spor la lucru |
gata si cu sarbatorile:D:D:D....urmeaza un nou an in care masinile vor avea nevoie de o noua infatzishare pt a capta din ce in ce mai mult atentzia populatiei:boogy::shakefist:shakefist....va urez multa bafta tuturor in acest nou an :peace:
|
este de apreciat ce faci din masina asta... si daca dacia e "tunabila" nu vad de ce lastunul n-ar fi... pe directia pe care mergi cred ca va iesi o buburuza foarte tare... Ideea cu turboul pe motorasul ala pare cam dementa... in cel mai frumos sens... :) Numai ca e cam micut,sa nu-l prajesti... un t15 ar merge... Vezi sa si franeze bine daca tot umbli la motor,iar carb de turbo crek gasesti cate ceva p forum renault... incearca unul de renault 5... o sa te coste ceva o conversie de la aspirat la turbo... Spor la treaba,abia astept sa vad rezultatul.
|
Frumos felicitari!! Si unchiul meu a avut doua Dacia 500 unu era din fibra iar unul era din tabla, si acum tin minte ca boala acestor masini este toba ...oricum succes in continuare.
|
3 Attachment(s)
:peace:ceva poze:peace:
|
De ce ai schimbat jantele alea negre cu buza verde?
|
am fost la itp:drunk: am sa le pun inapoi:pistoles:
|
Ce se mai audde de masinutza :C cv nou ?:evil::evil::evil::evil:
|
ceva nou sa speram saptamana care vine:twisted::twisted:
|
Sunt curios :D.....vorbim in rond vineri seara :oops:
|
3 Attachment(s)
poze cu bestia:peace::joy::joy:
|
O puneai pe Dyno in poza a 3a? :)) Smecheroasa!!! Recomand un custom vinyl ceva pe laterlale...cu negru ceva...ar merge smecher ;)
|
super tare proiectu tau!!! bafta in continuare
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
- Copyright 2026 4Tuning