![]() |
Re: E30 - super rally car
felicitarile mele ... superba masina ... de scaune si de jante ce sa mai zic ... parca sunt intr`un fel :lol: bafta mai departe
Quote:
|
Super proiect...Bafta in continuare!
|
ma ajuta cineva cu niste faruri cu lupa?
|
Quote:
|
in primul rand la multi ani!! de 1 iunie.f interesant proiectul tau la varsta asta,imi place ca esti asa ambitios si tine-o tot asa k nu ai de pierdut.bafta in continuare
|
1 Attachment(s)
le dau eu pe astea in jur de 160 de euro ... daca te intereseaza astept un pm ...
Quote:
|
Baieti..bad news..trebuie sa dau din nou jos..si sa rectific arborele cotit..pt ca ,cuzinetii au fost pusi ca inventie de pe o alta masina..si au fost prea moi si au facut beleaua..am sa pun si un video sa vedeti un mic drift cu e30 asta..
|
lasa gogu nu mai fi suparat ca o punem noi pe picioare....sa vezi surprize acusi pe 13 ce le facem:twisted:
|
10 Attachment(s)
MS Ciupy pt piese si ajutor..am revenit cu noi poze cu evolutia masinii..
|
2 Attachment(s)
Si o replica a eleronului m..am incercat sa ii tai sustinerea de pe mijloc dar se deformeaza
|
2 Attachment(s)
un pic de evazari..pe spate
|
Toba borla e provizorie..pt ca am tipsuri gen m si mai dureaza pana cand ajung sa modific evacuarea..
|
Io zic sa revopsesti rollcageul ,sa nu pui evazarile alea ca sunt prea urate,da-i eleronu ala jos si nu ii pune nimic ...in momentul de fata,eu fac exact ce faci tu,dar cu un Opel Ascona din `78 si crede-ma ca stiu prin ce treci ...dar nu face tiganii...
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:18. |
- Copyright 2026 4Tuning