![]() |
Re: Nissan Meet
1 Attachment(s)
Eu sper sa nu se razgandeasca nimeni pana atunci, pentru ca este timp destul sa strangeti bani, sa va planificati timpul, sa gasiti bona pentru copii etc etc :lol:
Sunt convins ca se poate si la noi, uite o intalnire tot de vreo 13-14 masini, cat de bine arata 8) |
Quote:
Si eu la fel!!!!! Chestia este in felul urmator .....eu vreau sa ma duc la KOE care se va tine ori in aprilie ori in martie.....deci daca se suprapun lunile e cam nasol pt k nu pot ajunge:(:(:(::(:( |
1 Attachment(s)
Am gasit ceva foarte tare in poza asta!!!!!!!
Sunt si eu pe acolo cu masina mea:))))))))))))))) Atentie la poza!!!!!!! |
:lol:
Quote:
|
Quote:
Ce coincidenta !! :peace: |
deci ................Laser frate!!!!!
Ai vazut ''bestia'' ce fel vegheaza cuminte in spatele gtr-urilor???:) |
Quote:
|
bordigaz:))))
|
Apropo...........PROPUN SA VORBIM SI CU BAIETII CU HONDA,TOYOTA,MITSUBISHI, SUBARU ETC ETC (japoneze in general) SI SA FACEM UN ''JAPFEST''!!!!!!!
CE SPUNETI DE ACEASTA COMBINATIE??? Eu spun ca ar iesi mult mai marfa asa ....ne-am aduna mai multi cu masini japoneze!!!! |
Simon says: Not bad!
|
Eu zic sa facem noi macar intrunirea asta caci multe au mai fost planuite si nu a iesit nimic.:paper:
|
Japfest-ul vine cu pasi repezi . Sa speram ca pana la anu sa se realizeze
Incercati sa adunati Nissanurile la un loc. Am vazut intalnirile de la Honda pe transfagarasan si pe la cabane .f cool . |
la chesti cu japan fest ma gandisem si eu de cateva zile in coace si vroiam sa propun, ma bucur ca sa propus deja si speram sa se si infaptuiasca
|
Quote:
jap fest sau nissan meet ideeea e sa iesim sa ne cunoastem mai bne ...... |
Eu spun ca e mult mai bine sa facem un ''Japfest'' pt ca proprietari de Nissan suntem destul de putini!!!
Asa daca facem o intalnire la care sa venim si noi.....propun sa vina si ceilalti ''japonezisti'' pt ca si asa suntem putini cei cu masini japoneze!!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:09. |
- Copyright 2026 4Tuning