![]() |
Re: ...
Quote:
|
Quote:
4tuning.ro doreste publicare rezultatelor dar nu are aceste date. Raspunsul oficial din partea C.S. Legal Racing a fost ca timpii nu se fac publici ci decat clasamentul pentru primele pozitii. O sa dau un quote din nou si cu ce a scris Gratzian. |
Re: rezultate oficiale ale cursei de la timisoara
Quote:
|
okei, dar DE CE ?
|
exact, CE MOTIV AU SA NU LE PUBLICE ?, sunt TOP SECRET ? :?:
|
:blahblah: ce mai conteaza acum ... eu am castigat !!! la A,B,C,D si J si nu mai enervati ... ca :drunk: :headfones :ciggy: ... :lemon:
|
Quote:
Quote:
Daca vreti, va dau numeru de telefon al lu' Sebi si va lamureste el. |
pai ar fi bine daca ne-ai putea da un nr. de telefon...
|
ba jeff cred ca nu te-am inteles prea bine la ce ai spus .....sau...??.. :roll:
ps : ba cinei mah ala Parvanescu dANIEL CU daCIA CA A LUAT LUCUL 1 SI ANUL TRECUT PPS:cRISTI ALA CU HONDA PRELUDE II PE FORUM II AKIMOTO ? |
8)
1 Parvanescu ala e KWX-ul din Bucuresti ... si are o Dacie cu motor ... tata lor ... multi spun ca nu se da el chiar la categoria la care ar trebui sa se dea ... da asta e alta mancare de peste. 2 Akimoto ... e ala cu Honda ... si a luat locul 2. 1 |
Da, KWX are un motor VW 1.8 90CP. E in clasa A asa cum sunt si eu in clasa B, adica exact la limita :D. Desi la Constanta acum au intrat doua Astra 1.8 16V 125CP tot la B, cand de fapt locul lor era la C.
|
ba AKIMOTO zi-ne si noua TOTUSI catzi cai are Honda ca UE TOT NU INTZELEG DE CE LA GRUPA C AI INTRAT...lumea spune ca masina ta mere ii cam egala la putere cu Fiat-u Coupe Zagato (care are 200cp)si nu situe ce ai participat la 2 grupe C,D....nu-mi zii ca ai fix 160 de cai si deaia ca esti la limita ai participat la amandoua....
ps.Icearca macar o data sa te dai acolo unde trebe sau crezi ca n-ai Sanse (ai avea)....(N-o lua in nume de rau cve am zis acuma dar nu mi se pare KOrect NU?)) pps.a si cu timpii aia....hmmm...da..nu mai comentez si eu ca siasa zic altii destul..greu a dkaru sa dea timpii aia nenorociti// |
uite un link, sa te lamuresti cati cai are masina http://www.prelude-fan.de/bbx_t.htm
ce Fiat Zagato ??? e FIAT COUPE 2.0 20V TURBO si nu are 200cp, are 220 cp si e la grupa E....si acum nu mai e \"cam egala\" cu a mea, are vreo 270cp da, chiar de-aia m-am dat la grupa C pentru ca am fix 160cp si m-am inscris si la D pentru ca am vrut sa ma dau si cu aia mai tari |
Bah Cioli, daca omul are 160 cp in talon si are acelasi motor, sa da frate la C, ca asta e grupa lui, ce-i asa greu mah ???
Crezi ca degeaba au facut astia grupele mah asa ??? Acum, daca omul vrea sa se dea la D, treaba lui... Dar sunti si unii care au 120 cp, ca mine de exemplu, care sunt in aceeasi grupa ca si Akimoto. Ce sa-i faci mosule, asta este... Pici cu unul de 160 cp, bafta lui... Astea-s regulile, bune, proaste, cum or fi, dar astea sunt... |
ba tata n-ai intles ideea din partea mea da se dea la cate grupe vrea ca doar vedem si noi mai multe raliuri nu asta era faza ...era ca nu stiam catzi cai are masina si m-i se parea ca-i cam vrajala cu 160 de cai...dar daca omul zice nu pot sa ma bag eu ca deqabia am vazut masina dar mai motorus sau cat mere si cat poate...dar eu tot nu cred ca are 160 pt.ca a mers la raliu trecut cam la fel de bine ca si Sebastian(ala cu Cielo)..sau pus la linie Akimoto M5 Cielo si Honda lui a mers bine de tot si daca te gandesti catzi aveau celalate 2... :roll: si mai si zice ca-i mai trebe 3 cai :D :D :D
deci in concluzie (hai ca vorbesc prea mult deja :P )masina mere prea bine pentru 160 cai,dar na mi se pare normal ca omu' sa nu zica catzi cai are ca na nu se zice) 8) :D :D 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:27. |
- Copyright 2026 4Tuning