![]() |
Re: [ext] Dacia Logan Speedline
Quote:
|
hai sa-ti spun care-i treaba, k am vazut k la toti sari cu gura !
in primu rand e un forum, fiekre isi spune parerea, care nu trebuie neaparat sa fie aceeasi cu a ta ! daca nu iti convine ca unora nu le place masina asta inchide threadu' si gata ! parerile sunt diferite, gusturile nu se discuta, de ce te agiti atat ?! in + eu sunt mai mult adeptu' stock-ului, daca masina e intretinuta arata foarte bine, dar stiu in acelasi timp sa apreciez si un tuning frumos ! intelegi tu ? |
A exprima o parere gen ... imi place sau ... nu-mi place , pe motivul x sau y e una . Sa vii cu idei gen "abtipild" Nike sau alte prostii sunt lucruri deplasate. Mai ales cand o faci cu o mina de cunoscator si sincer .... nu am auzit de tine si realizarile tale. Cand comentezi aspectul unei masini o pozi face din punctul de vedere al bunului gust al fiecarei persoane si atunci ... gusturile nu se discuta . Sau ... poti spune de inglobarea unor elemente in tot unitarul masinii si atunci discutam la subiect. Sau poti spune ca nu-ti place si ca ii mai trebuie un sticker cu Nike ... parere justificata de ? Cu ce se alinia stickerul cu Nike ? Adik hai sa ne batem joc de munca omului pt ca suntem noi destepti. Iti place stock-ul ... stock inseamna glota . Stock inseamna sute si mii ca tine . Cand te apuci de tunign la o masina mereu esti la linia fina dintre kitch si tuning . Daca m-am luat de tine nu extrapola si spune ca sar pe toata lumea. Nu reprezinti multimea . Imi place sa discut pe teme pertinente iar daca tu nu poti sustine o astfel de discutie nu e vina mea .
|
stickeru' cu nike era un fel de metafora daca nu ti-ai dat seama, un fel de a spune ca masina asta (exceptand neonul) nu iese cu nimic in evidenta in comparatie cu celelalte loganuri din care se aude la volum maxim manele si care au stickere de genu' BOSS sau NIKE ! ...intelegi ?
foarte bine, apreciez munca depusa de proprietar si nervi si bani, insa am dreptu' sa imi spun parerea si asta e parerea mea ! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:05. |
- Copyright 2026 4Tuning