![]() |
....daca planuiti ceva..dati de veste.....io unu ma bag !
speedere....te-am asteptat ai zis ca vii aseara... :) achime m-ai convins :dizzy: cu emoticons-urile alea BEMMMMMM ! ! ! :drunk: ....propun planul asta pentru deseara : ora 11:00 :suspiciou ora 00:00 :peace: ora 1:00 :hug: :caffine: :rockon: :clap: :dance: ora 3:00 :drunk: ora 5:00 :ihearu: :grandmar: ora 7:00 :pelvic_th :D ...sper sa nu fie cineva care sa adoarma la 7:05 :mrhappy: ....ce ziceti...suna bine ??? |
Ba ar fi o treaba sa mai petrecem si noi. Moxuleeeeeeeeeeee unde esti tata??? SpeedeeeeeR??? Bishoooooop?
|
Ba, eu fac antrenamente cu bishop... mai am de lucrat la ultima parte din ficat si apoi I'M READY TO RUMBLEEEEEEEE!!!!!
SHAU-RII DIN C-TA, VEDETI K VIN FIR-AR TUNINGU VOSTRU!!! KAAAAAAAAAAAAAA DOOOOOOOOOOOOOOO BA, DA' VIN CU IUBITA SI IN CAZ K NU O SA MAI FIU IN STARE SA O RECUNOSC... AVETI VOI GRIJA DE EA PANA IMI REVIN. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
done ..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Nu de tine e vorba, Santos. De noi. :twisted:
Moxule, stai linistit, o sa am eu grija de ea. E buna? :twisted: |
Moxuleee...prietenii la nevoie se cunosc...stai kalm...ne ocupam noi de situatie.... :ciggy\"
|
|
BINE BINE MAH TATA....Count on me :D :wink:
|
care e interesat in vederea anihilarii dusmanului, fortele acestuia fiind conduse de un notoriu mercenar cunoscut in lumea interlopa sub denumirea de Alcool, este rugat sa ma caute :suspiciou
facem brigadaaaaaaaaaaaa :drunk: :drunk: |
unde ati fost nebunilor?
k mam plimbat un pic prin oras, pescarus, vict... am dat mesaje... si dupaia mam dus si eu la nenea tiesto... rupere :oops: ati abandonat lupta... generalul Alcool ink isi conduce fortele...hai dupa ei azi :twisted: :twisted: :twisted: |
moxule lasa frate ca am eu grija de ea ce dracu doar mi-am luat mertan :twisted: :twisted:
|
moxule lasa frate ca am eu grija de ea ce dracu doar mi-am luat mertan :twisted: :twisted: daca vrei facem schimb ti-o dau pe DANA
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:20. |
- Copyright 2026 4Tuning