![]() |
Re: Cel mai bun brand constructor de motoare
Vara-mea are o Honda CRV luata de noua din 1998, azi are 612.000 de km si n-a vazut service-ul decat la revizii.
In alta ordine de idei, in top intra Ferrari si Saab, fara urma de indoiala. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
japoneji, chineji, tot aia... tot mancatori de orez sunt... ce stiu aia despre masini si motoare?
imi iau masina nemteasca, sa vada tot omul ce statut social am, nu sa ma intrebe "de la ce vine H-ul ala", nu? Ca doar gagicile numa' de bemve si audi stiu, numa' naspetele o sa se urce intr-o cutie de orez... |
in romania brandurile nemtesti sunt dominante bmw , mercedes ,vw/audi .... lasa cyro ca chinezariile noastre noi stim ce stiu ;) am trecut si eu de 320000 si zilnic urca turometru peste 7000 ....
|
Quote:
|
problema e, ca ei au dreptate :lol:
|
nu sunt anti-nemtane... inca imi doresc un porsche, si sper sa-l am intr-o zi
sunt satul de comentarii de gen "cu banii astia iti luai nush ce audi", din partea unor persoane a caror cultura auto se rezuma la tripleta germana, si aia prin prisma sh-urilor care bantuie pe la noi... Chestia cu "de la ce vine H-ul ala" am auzit-o de la un sofer de A seis, uimit cum dracu a reusit sa fuga asa dracia aia de langa limuzina lui tedei.... |
Porsche, BMW si Honda.
Astea sunt optiunile mele in ce priveste motoarele :) Normal, am mai putea vorbi despre Ferrari & Co., numai ca am incercat sa exclud brandurile ce fabrica masini de peste 100.000 Euro. |
Quote:
****** sters:flame generator - aleks |
Just another DEGEABA topic... E bine ca brandurile protagoniste s-au pus... da chiar, cum au fost alese? Lipsesc multe, prea multe din acea lista. Nu e Honda dar e Volvo... WTF? Ca sa nu mai zic de alte SUPERbranduri ;)
Parerea mea: scoateti poll-ul si lasati lumea sa-si dea cu parerea. |
la nevoie trebuie......https://www.youtube.com/watch?v=ICsrADnWFKU :lol::lol:
|
Combinatia perfecta, imi place mult video-ul asta ! Ce tinuta de drum are ! Cum fuge ! Cum se aude ! =P~
|
1 .Mercedes si porma restu :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:17. |
- Copyright 2026 4Tuning