![]() |
printre singurele piese romanesti care le ador...si la care ma apuca nostalgiile ;) :
N&D - Nu pot sa uit I: Ai facut cu inima mea ce-ai vrut, m-a durut Am incercat sa iubesc pe-altcineva, sa uit, dar n-am putut Imi amintesc cum era la inceput Imi amintesc primul tau sarut Nu pot sa uit cand in brate ma strangeai Nu pot sa uit clipa in care ma sarutai Nu pot sa uit nimic din tot ce fost Nu pot sa cred ca totul a fost fara rost. Pentru tine nimic nu mai are nici o importanta E usor, foarte simplu, sa crezi ca incepi o noua viata Nu te-ai gandit nici macar un minut La tot ce-a fost, nu pot sa uit. Refren:(x2) Nu pot sa uit cum plangeai Nu pot sa uit cand spuneai 'Te iubesc, n-am sa te parasesc'. II: De ce-ai plecat ? Nimic nu mai conteaza pentru mine Tot ce vreau, ce simt este sa fiu cu tine Sa iua totul de la inceput Atunci cand spuneai ca ma iubesti, ca n-o sa ma parasesti Atunci cand spuneai ca fara altul nu vom putea trai Atunci cand spuneai 'Nimeni nu ne va desparti' Atunci cand spuneai ca vei fi numai a mea De ce-ai plecat iubito, uita-te in urma ta. Refren:.. III: As vrea sa simti si tu acum ce simt si eu Sa intelegi ce se intampla in sufletul meu. Imi amintesc cum era la inceput Imi amintesc primul tau sarut Nu pot sa uit cand in brate ma strangeai Nu pot sa uit clipa in care ma sarutai Nu pot sa uit nimic din tot ce fost Nu pot sa cred ca totul a fost fara rost. Pentru tine nimic nu mai are nici o importanta E usor, foarte simplu, sa crezi ca incepi o noua viata Nu te-ai gandit nici macar un minut La tot ce-a fost, nu pot sa uit. Refren:.. |
versurile sunt misto
probabil melodia-i penala.. oricum .. check this out depeche mode Depeche Mode lyrics \" I Want You Now \" I want you now Tomorrow won't do There's a yearning inside And it's showing through Reach out your hands And accept my love We've waited for too long Enough is enough I want you now My heart is aching My body is burning My hands are shaking My head is turning Do you understand It's so easy to choose We've got time to kill We've got nothing to lose I want you now And I don't mean to sound Like one of the boys That's not what I'm trying to do I don't want to be Like one of the boys I just want you now Because I've got a love A love that won't wait A love that is growing And it's getting late Do you know what it means To be left this way When everyone's gone And the feelings they stay I want you now |
Re:
Quote:
aia e supeeer tare :) sa puna kareva versurile k eu nush d unde sa l iau |
zale-depinde de noi
Ura umple la refuz inimile voastre ruzi, mult prea prajiti va ardeti pentru un loc in autobuz pierduti ca niste meduze inchise in ecluze salvarea platita n-o sa va ajute cand sunteti la rascruce luati pe sus de brize cu narile-n prize dupa cateva reprize va vindeti pe voi in prize pungasi cu atestat in stat iau leafa in valize si-un fiu de muncitor cu bilele spala parbrize aveti praf in pupile de prin vile de pe mobile si afacerea le merge perpetuum copile dupa un gard de cauze primiti cu aplauze cine-i acuza brusc dispari din terte cauze uzine de abuz ascunse precum acuze aduc in case gaze si caldura de obuz lansez catre auz un contraatac auz dar am situat baza sus aici nothin` to loose ya` [x2] avem necazuri si nevoi da ce conteaza pt. tine am depasit mileniu 2 acum depinde de noi avem copii dusi in razboi da ce conteaza pt. tine am depasit mileniu 2 acum depinde de noi eu cand dau la mic multa lume ma acuza ca nu port bluze largi dar am hip-hop-u tatua pe buza pe mine ma amuza defapt ca in mintile noastre intelegem bine si rau dar nu stim sa alegem prostia e o femeie ignoranta si confuza o vezi pe culmea lumii stand la soare pe peluza si striga-n gura mare bautara produsa si mancarea furata a pus mana pe ei chiar daca o ard in landcruiser si cine a zis ca voi cu noi e un looser acum scuza-ma man mintea mea-i obtuza man la orice human care are sufletul produs de bani tu oriunde ne vezi nu te uita la bluze asculta rimele legate ca sa alegi ale noastre buze n-auzi clopotul suna, auzi clopotele rasuna auzi acorduri de struna, auzi formatie buna auzi boxele cum tuna intr-o lume de surdo-muti te busesc, te busesc in cap si sigur ma auzi [R x 2] avem necazuri si nevoi dar ce conteaza pentru tine am depasit mileniul 2 acum depinde de noi avem copii dusi in razboi da ce conteaza pt. tine am depasit mileniu 2 acum depinde de noï |
Re:
Quote:
@santos - melodia nu e rea...caut-o ;) |
dupa mine vama veche cu epilog este cea mai cea ...cea cea :roll:
Epilog Celor care cred ca lumea asta cu iubire va scapa Celor care cred ca Dragostea va mai schimba ceva Le vom cinta, le vom cinta le vom spune asa: Nimeni n-o sa iti explice ce e Dragostea Asta singur intr-o zi de vara-o vei afla Si atunci sa nu uiti de inima ta Binele si Rau-n jurul tau se vor juca Lumea asta moarta va-ncerca sa-ti fure dragostea Niciodata sa nu uiti de inima ta Celor care cred ca Visele nu pot muri, Celor care stiu ca Ura nu naste copii Le vom cinta, le vom cinta le vom spune-asa Nimeni n-o sa iti explice ce e Dragostea Asta singur intr-o zi de vara-o vei afla Si atunci sa uiti de inima ta Binele si Rau-n jurul tau se vor juca Lumea asta moarta va-ncerca sa-ti fure Dragostea Niciodata sa nu uiti de inima ta |
cu adevarat super melodie.
|
super tare frate! :wink:
|
word!
|
Strada pe care-ai stat
Pastreaza si acum Locuri prin care-altadat' Cu tine am trecut. Cand ploaia in parc ne prindea Si totul era linistit Traiam clipe care-as fi vrut Sa n-aiba un sfarsit. Acuma mi-e greu sa mai cred Ca tot ce s-a-ntamplat Mai poate fi, macar odata, Mai poate fi adevarat. In clipa in care-am sa plec Ce rost ar mai avea ? Invata din nou sa speri, Nimic nu s-a schimbat ! Altul, desigur, Te va iubi mai mult. Va fi un alt inceput. Nu stiu, desigur, Ce ti-ai dorit mai mult, Poate un alt inceput. Sunt zile in care nu cred Ce te-ar putea opri Sa fiu tot eu acela Pe care-l vei dori. Sunt singur, de-atata vreme, Singur si de mult La usa mea nici nu mai tin minte De cand nu ai batut. | Altul, desigur, | Te va iubi mai mult. 2* | Va fi un alt inceput. | Nu stiu, desigur, | Ce ti-ai dorit mai mult, | Poate un alt inceput. (solo) | Altul, desigur, | Te va iubi mai mult. 2* | Va fi un alt inceput. | Nu stiu, desigur, | Ce ti-ai dorit mai mult, | Poate un alt ïnceput. :P |
puneti si voi un titlu si o formatie cand post-ati versuri...
asta e compact c, nu? |
Parazitii - fii pregatit
Democratia e un haos controlat, baga la cap Banu conduce partidul suprem esti controlat Libertatea o furi momentele-n care, te simti fericit Si-ti permiti un moment de relaxare Sa mori pentru patrie, astea-s povesti Tre` sa gasesti ceva pentru care merita sa traiesti Prostii mor pentru ideile celor destepti Si nu exista oameni 100% corecti Cei bogati ignora oamenii desculti, invata s-asculti Nu dispretui oamenii saraci, dar culti Vei reusi, vei fi privit cu admiratie si ura Vei fi invidiat pentru femeia ta buna de p**a Legile sunt pentru noi, cei de rand Si asta nu se va schimba curand Incearca sa ma crezi pe cuvant Nu poti forta un om sa te placa Nu esti bine venit, pleaca Orice rau final tre` sa treaca Daca oamenii sunt caini, cand e vorba de ce`i al lor Mare atentie nu cumva sa ramai dator Poti fi tras in p**a de cel mai apropiat Poti fi inselat de c***a cu care-mparti acelasi pat Sa ceri sprijin de la cei care se clatina egal Cu a cauta recunasterea in discuri de platina Refren: Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti Pregatit sa mori, sarac sa ai, sa cazi, sa n-ai sa iei sa dai Candva te plac toti asa Fii pregatit, munti de ura sa-nfrunti Sa ai puterea sa zambesti Vazandu-ti parintii carunti Cand toate nu merg, sau merg prost Fara cuvinte invata sa mergi cu pasi mari inainte Respecta-ti aproapele, sau nu Fii tu, nu fi ce te vor altii Respecta legile, sau nu Pregatit sa te surprinda, nepregatit viata Sa-ti pierzi copii, nevasta da-on m****i ei si p-asta Asa zic si prieteni, te judeca in lipsa Si-ti intorc spatele, atunci cand esti cu mana-ntinsa Pregatit sa fii, privit cu ura si dispret Atunci cand ai puterea sa faci ceva cu adevarat maret Nu te lasa condus, nu ai de ce s-admiti Ai o sansa-n viata, in fata, invata sa profiti Nu simti durere, nu simti iubire si apreciere Cand totul in lumea asta se rezuma la avere Eu astept sa fiu lovit, astept zambind Pentru tot ce-am vazut pana acum, sunt pregatit Refren: Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dintï |
1 Attachment(s)
zale sa poti zambi!
Zale connection ... baiete socoteste si nu a ori b si punele la pachet aceste shaorme mai pune si un vin sa ducem s-alor mei ca facem un gratar si trebuie sa avem ulei alo? alo ce faci ma chill .. vezi ca ai delay pe linie vorbeste gentil bah ... celor ce ma asculta bucuros le cant ca telefonu-l tin sa stiu pe unde sunt pregatiti cupa ca filat cu lupa va dau cu flow ca in show cu sayan supa legalizati cultura promovati arta ca din tutun se moare de v-i se umple geanta in prim plan noi ne adunam mare clan cu fetele in platouri si cristu` la platan cu mana-n microfon si cu beat-u-n timpan asa-s vrea sa fie orice zi din an [refren x2*] clasic pe un beat din jurrasick parca imi pun muzica data la maxim intru in centru pentru cine-i pentru armonie am tot respectu` si ma ocupt de propiul bussines ca oamenii mei sa ma vada in orice zi vesel fratele meu in fiecare zi ma privesc pe vremea in care toata lumea face fitness stai chill ca vine yolo iau avant precum apolo cand alerg de colo-colo sunt un cautator de dollo` ma bucur chiar daca n-am yo rande-vouz sectoru` buya zale cu ghetou la puya nu-ti mai despui duduia in club sau oriunde esti cu ea n-am respect pentru cei care ma acuza v-am spus ca am ramas sedus de muza in hip-hop n-ai scuza ca sa fi looser daia noi optam pentru rap si flooza [refren] am vazut milionari care inca strang merg cu blugii rupti si mereu se plang altii fac din noapte zi arunca cu banii da` pe urma raman lefteri le trec anii fi multumit cu ce ai chiar daca e putin cand vine sfarsitu` nu avem de unde sa stim iubim sticlele de vin si femeiele impanate ca fotomodelele sunt prea departe lasa-ma sa mai beau un strop ca baietii nu asculta pop e ca un joc intru in studio baga negativu` ca sa facem show imi vin versuri si in somn vecinii dispera basu` le creste tensiunea in vena cand sunt pe scena nu am nici o problema lasa-ti femeia acasa ca te sar dïn schema Modifica extensia din *.rar in *.mp3 |
.:: CTC - Terapie de soc ::.
daca hip`hop-ul e de c**at eu am scaune zilnice iar cei cu simtu olfactiv dezvoltat imi acorda aplauze ritmice mc`ii imi adreseaza laude cinice da` transpira caci pentru ei sesiunile sunt asemeni unei saune lirice aparitia mea scenica are probabil cauze biblice caci concurenta dispare subit asemeni faunei mitice CNA-ul sufera traume psihice iar adeptii lor chiar si din lumea dreptilor vor lua pauze sa ma critice provoc si tertilor daune fizice ticsand in contracte clauze eliptice bazate pe fraude tipice specifice, reactii chimice motivate de sinapsarea microfonului cu propriile`mi terminatii dendritice produc ganduri super-luminice cu forme caracteristice rachetelor balistice precis lansate de F16 ce spulbera si fac vraiste tinuturile mioritice si rapper`ii spumega neputand sa verifice MC`ul care`si adjudeca responsabilitatea acestei forte lirice gaborii adulmeca sperand sa identifice sursa joint`ului de canepa ce fumega asemeni tortei olimpice efectele prestatiei mele`s pur si simplu [fatitice?] morbiditatea creste la indice date statistice privind mortalitatea cresc mult peste medie si toti expertii`n materie`ntocmesc rapoarte criminalistice ce tind sa ma indice clar ca pe`un ucigas in serie deci ceea ce asculti acum iti pot parea simple rime dar percepand mesajul te sperie si le vezi ca pe`o puzderie de bullterieri turbati ce vin spre tine, nimic spre bine mereu e loc de mai rau caci de la primii pasi prin oras ma lovesc de`acelasi tablou DJ nevoiasi viseaza la vreun M cadou MC falsi n`au studii si clacheaza in studiou Graff`eri lasi vegheaza doar ultimul vagon de metrou si B-Boy grasi presteaza munca de birou. Deci din nou ceea ce voi numiti miscare de fapt sta pe locuri ascunsa dupa blocuri probabil in timp ce stocuri de idei se scurg din stilou cand Cedry2k scrie alfabetul invie pe hartie sub forma celui mai dur argou propagandu`se pe radiou pana`n creierul DJ`ului tau si provocandu`i scleroza`n placi, caci n`am nici un scrupul,deci va bat pe toti prin tehnici de Kung-Fu pana`mi pierd suflul va bat pana ramaneti fara suflare si va dati duhul 2002 am y2k iar sub un stigmat cu \"f\" caci \"facem records\" e grupul sapandu`va groapa si resuscitand sufletu` si trupu` miscarii rappa [Vexxatu] - Scratches eu am ramas acelasi y2k, tu ai ramas de cacao eu sunt mereu OK, tu intotdeauna Ko adica knock out ai zice tu, de fapt o cauti cu lumanarea dar cand ma vezi te camuflezi ca Vinetou caci stii bine tu, ca`s caz patologic dar criminologii cauta noi tipare sa`mi schiteze profilul psihologic sunt copilul mitologic asediind Troia din linia`ntai tu ramai perplex cant vezi ca poti [..] sa`l ai pe ambii calcai deci remarcabil ca`s vulnerabil doar genital ca Bill y2k`abil s`arat ca voi rappa abili sunteti de fapt sub stadiul de novice simple popice mii de copii ce au patruns pe scena si`ncep sa ma oftice si ca sa lovesc astept momentul propice da pan`atunci transpirati ca niste tzanci la filme erotice transpirati ca un eschimos debusolat la tropice sau ca un narcoman in sevraj expulzat in tari exotice alternativele`s ironice, deci inghetati ca un turist fara surplusuri calorice surprins de geruri nordice, inghetati rapid ca dupa un clip clipele istorice sau ca dealer`ii de narcotice cand pe oglinda scrie \"POLICE\" speriati`va de beat`uri ca de explozii sonice cutremurati`va, caci pe platane`s placi tehtonice si textele mele sparg limita castii ciocnindu`se frontal de neuronii vostri ca`n cel mai nesportiv bodycheck modificandu`va deci functiile metabolice provocandu`va stari nevrotice si boli psihice cronice ce`au drept consecinte tendinte criminale periodice si`anihilarea constiintei de catre mii de fiinte demonice invadandu`va cortical prin canale ionice microscopice si insuflandu`va ample atitudini antropofobice deci ma detestati pentru torturile argotice la care va supun cand rimez dar nu puteti sa ma testati caci nu puteti sa`mi contestati categorice abilitati retorice prin care injectez rime narcotice in vena consumatorului de droguri metaforice cauzand stari euforice ascultatorului pentru care microfonul predicatorului capata valori simbolice ca aurul sau orice`alte resurse`ale subsolului. |
niste vs si o melodie care mie personal imi place foarte mult pt ac e foarte adevarat ceaa ce zice!
In The End (It starts with) One thing / I don’t know why It doesn’t even matter how hard you try Keep that in mind / I designed this rhyme To explain in due time All I know time is a valuable thing Watch it fly by as the pendulum swings Watch it count down to the end of the day The clock ticks life away It’s so unreal Didn’t look out below Watch the time go right out the window Trying to hold on / but didn’t even know Wasted it all just to Watch you go I kept everything inside and even though I tried / it all fell apart What it meant to me / will eventually / be a memory / of a time when I tried so hard And got so far But in the end It doesn't even matter I had to fall To lose it all But in the end It doesn't even matter One thing / I don’t know why It doesn’t even matter how hard you try Keep that in mind / I designed this rhyme To remind myself how I tried so hard In spite of the way you were mocking me Acting like I was part of your property Remembering all the times you fought with me I’m surprised it got so (far) Things aren’t the way they were before You wouldn’t even recognize me anymore Not that you knew me back then But it all comes back to me In the end You kept everything inside and even though I tried / it all fell apart What it meant to me / will eventually / be a memory / of a time when I I tried so hard And got so far But in the end It doesn’t even matter I had to fall To lose it all But in the end It doesn’t even matter I’ve put my trust in you Pushed as far as I can go And for all this There’s only one thing you should know I’ve put my trust in you Pushed as far as I can go And for all this There’s only one thing you should know I tried so hard And got so far But in the end It doesn’t even matter I had to fall To lose it all But in the end It doesn’t even matter |
| All times are GMT +2. The time now is 01:07. |
- Copyright 2026 4Tuning