![]() |
Re: Macheta in lucru - CED
ei?
ce se mai intampla cu micul MR CAT? |
Quote:
MR CAT e inca putin bolnavior si am tot fost cu el la doctor - pina nu se face bine nu o sa am nici timp nici liniste sa lucrez la macheta am primit aerograful de care ziceam dar inca nu am reusit sa incerc cum e, ma gindesc ca trebuie sa incerc undeva afara prima data. |
sper sa il rezolvi cat mai repede pe ala mare...si sunt tare curios cu aerograful. tinem legatura sa imi spui cum e, poate imi iau si eu!
|
clar pasionata si lucrarea decurge destul de bine din cate observ ! spor la treaba !
|
vrem noutati :P...am urmarit cu interes inca de la inceput topicul :P....ff frumos a decurs totul....spor la treaba:)
|
ai fost cu ea la 4 tunig festival 2008?
oricum e marfa |
am fost in martie la zilele tuningului la romexpo cu MR CAT - acum in toamna la 4tuning festival nu am reusit sa vin
azi reiau lucrul la MR CAT cel mic ca am fost tot cu gindul in alte parti |
oooo...spor la treaba!!!! :lol:
|
asteptam poze
|
masina a iesit super bine ... sa vedem cum o sa fie la sfarsit...spor la treaba;)
|
vrem poze sa vdem ce mai face MR cat junior :D
|
Re: Machete in lucru - CED
... foarte calumea pan' aici... dar m-ar interesa si pe mine din ce material ai facut spoilerul..... salut
|
e din poxilina si apoi am mai dat cu kit auto
|
ai mai lucrat la macheta?:D
|
:oops: am mai lucrat putin la finisarea bodykitului dar e departe de ce as vrea sa fie - mai lucrez ca pina la urma o sa iasa
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:22. |
- Copyright 2026 4Tuning