![]() |
Re: Opel Astra F Cabrio
UN GOLF 3 DIN 93 INMATRICULAT MOTOR 1.8
|
Quote:
|
masina e inmatriculata te intereseaza un schimb? https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/46697-dodge-grand-caravan.html
|
Quote:
|
up again and again and again...nu mai e mult pana la sf lunii ianuarie...
|
schibi cu un golf 3 inmatriculat,motor 1.8,masina este in 2 usi.125000 km reali,fosti proprietari 2 femei.
|
daca imi dai si niste poze sa vad masin si apoi putem discuta mai departe daca e.multumesc.
|
cel mai bine intra pe mess bogdan_adryan
sau da-mi un telefon 0765699278 |
faceti o oferta....ma refer la bani pretul se negociaza am nevoie urgenta de bani se da cu muzica cu tot stare foarte buna
|
ia zi boss vrei un schimb q un golf 3 din 93, motor de 1800 hidramat?
|
Quote:
|
boss sorry dar kiar nu dau diferenta. Asta e dak iti convine k dak nu eu pot sa vand golful bine mersi si dak e la bani tai iau un alt golf si q piele tot cabrio. asa k u decizi. eu raman ferm . schimb p schimb. tks si spor la vanzare.
|
apropo plafonul incepe sa se duk. vezi la geamurile spate e rupt, deci in curand dak mai trece vara trebuie schimbat. pt k la vara cine o ia o decapoteaza si el si dupa atatea decapotari si kpotari s-ar putea sa ramana fara acoperis. deci trebuie schimbat.
|
Quote:
aaa am uitat sa mentionez eu nu fac schimb de masini sa schimb peisajul (u asa ai zis ) ci pt ca am nev de bani.bafta inca o data la vanzare si ms de post |
UN NOU UP....CE SE INTAMPLA CER PREA PUTIN????am vaz ca se cere in jur de 3500-4000 pt cash, fara imbunatatiri fara garantii cu cateva mici probleme...eu cer 3000???sa fie asta problema....pt cui ii place sa negocieze ganditiva ca am zis 3200 sau 33000 si am negociat pana la 3000...app(pretul scazut e si din cauza cursului euro/leu)...multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:05. |
- Copyright 2026 4Tuning