![]() |
Re: NSL, filiala Cluj-Napoca
ce s-a intamplat baieti? sper sa nu pice clubul in cluj ! totusi e un oras important, bagati treaba acolo !
|
Bine zici ca e un oras foarte important dar sunt alte zeci de cluburi care domina (la numar)peste el :) si eu nu mai pot sprijini NSL doar ca pieton.pana o sa am masina
|
Neh.. sa fie sute de i de cluburi.. nsl cluj ramane in picioare.. cu sau fara.. unii care f*t afara... un film nou
object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/7oUU1DSiakQ&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/7oUU1DSiakQ&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> |
Re: Noua Filiala de la Cluj-Napoca
Quote:
|
MS dolb pt sustinere.! O sa facem sa fie cat mai bine!
|
aveti stickere? parasolare? aveti unde sa le faceti?
|
nu aveam....da avem unde sa le facem numa sa am stickeru in format vectorial
|
Quote:
|
mai baieti weekendu asta nu se anunta nici o intalnire ?:| ca de 2 sapt nam mai miscat nimic
|
nu se mai aude chiar nimic???....nu mai facem chiar nimica?haidati macar la un suc...sa fim toti:sad:
|
mda,, io mam saturat sa va tot sun si sa nu raspundeti, dupa ce morti aveti telefoane? nu va inteleg tot timpu cand am fost prin turda v-am sunat da o raspuns ursu...
|
mai baieti acuma voi sunteti din cluj sau turda? Mai faceti ceva vre-o intalnire ceva si prin cluj?:rolleyes2
|
loverboy poti astepta mult si bine pana sa raspunda cineva.. e nsl cluj.. da is membri si din turda si din cluj si momentan mai multi is din turda.. a fost o intalnire.. anu trecut:))
|
In curand.... un bmw 524 d cu din 94 cu caroserie de m si interior de m...numa sa il achizitonez
|
hopa hopa...;;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:06. |
- Copyright 2026 4Tuning