Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   mk4 - diesel sau benzina?? (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/95012-mk4-diesel-benzina.html)

ionut_cluj 13-12-08 01:27

Re: mk4 - diesel sau benzina??

Quote:

Originally Posted by razvansecu (Post 1917596)
la ce pret se gaseste un pisoi care sa nu necesite investitii majore de 2000 cmc?

in jur de 5.000,in germania.

dolb 13-12-08 11:01

Quote:

Originally Posted by razvansecu (Post 1917596)
la ce pret se gaseste un pisoi care sa nu necesite investitii majore de 2000 cmc?

in jur de 3000. Acum depinde si ce preferinte ai :) Ca asa am gasit la 1800 si e impecabil dar are dotari 0 !

eMH 13-12-08 11:35

E unul in ploiesti in 2 usi,cu jante misto,piele,geamuri electrice,bla,bla,bla la 3000 E,dar nu era inmatriculat,si acum e cam aiurea cu taxa asta de prima inmatriculare...

r0xanicutza 16-12-08 02:44

aiurea e putin spus... ne-am fript si cu taxa si cu rca-ul... cam greu de acum incolo... nu ca ar fi fost prea usor pana acum :|

eMH 16-12-08 11:36

daca vrei inmatriculez eu in bulgaria :D
da-mi un PM cu ID-ul tau.
Si revenind la ideea topicului...nu iti mai iei golf,nu ?

r0xanicutza 16-12-08 11:51

habar-nam! mai stau putin sa vad ce se intampla pana la urma cu taxa asta :( poate se micsoreaza :| si dupa taxa tot ramane rca-ul... cu taxa m-as descurca... dar cu rca-ul... c sa fac? o pun p numele bunicilor? :( nu vreau nici sa am nr de bulgaria :| de germania poate... dar.. in fine... lucruri mai putin importante

sa-mi iau un golf sa dau vreo 8-9ooo pe el, si sa mai dau taxa inca vreo 5ooo... nu e treaba :| mai bine imi iau o cupra din tara si gata :|

eMH 16-12-08 12:16

cum adica taxa 5000 ??
eu stiam ca la masinile noi,sau la masinile sh luate direct cu numere de romania nu mai platesti decat asigurare si taxa de drum...

r0xanicutza 16-12-08 12:18

pai nu imi iau din romania :)

eMH 16-12-08 12:29

de ce ?
un golf 4 inmatriculat in romania gasesti si la 5.000 E...

r0xanicutza 16-12-08 12:34

nu vreau sa fie din tara pt ca stiu cum sunt drumurile... stiu cum se conduc masinile... se umbla la ele foarte usor si foarte ieftin :| nu zic ca nu se umbla in alte tari... ca si acolo se umbla, dar macar nu stiu :D plus de asta... vreau un golf full, cu motor mare, impecabil, cu putini km, cat mai nou... si cam la pretul asta se ridica :)

eMH 16-12-08 12:38

nu inteleg chestia asta...toata lumea zice ca nu vrea masini din romania,ca sunt alergate.
dar alea din germania,nu sunt alergate deloc,pe autobahn,unde sunt foarte multe portiuni fara limita de viteza...nu-i asa ??
motor mare...nici asta nu inteleg :D
adica...de 2.0,nu ? ca banuiesc ca nu vrei r32...

r0xanicutza 16-12-08 12:51

sunt alergate si alea, dar, sunt alergate pe alte drumuri... nu ca la noi
m-am gandit si la R32... acum nu stiu sigur... optam mai mult pt un GTI... nu m-am hotarat, dar, e mult mai convenabil sa iei o masina din germania pt ca gasesti mai multe si ai de unde alege; plus ca in romania, nu stiu cate GTI-uri o sa gasesc cu unic proprietar si care sa fii facut reviziile doar la reprezentanta s.a.m.d.
stiu si cazuri in care s-a cumparat masina din germania, tot golf, era impecabila si cand a ajuns cu ea in tara si a verificat seria de la caroserie... era declarata dauna totala
din cate stiu eu, e mult mai usor (sigur) sa verifici o masina din germania decat de la noi. nu stiu sigur, dar mi se pare ca la ei se intregistreaza toate accidentele (oricat de mici) in nu stiu ce document, cartea masinii parca, dar NU STIU SIGUR
si am pe cineva care cunoaste destul de bine germania si lb germana si se ocupa cu masini si as face o alegere mult mai buna
oricum ar fi, prefer sa cumpar o masina din germania decat de aici :| aproape la aceasi bani, dar in alta stare :) si cu alte dotari

a3ds 19-12-08 04:59

are cineva golf4 2,8 4motion ? cum fuge? vreau sa imi iau unul in ianuarie-februarie din germania, ce parere aveti ? nu vreau o masina la care sa mai fac tuning, cel mult un filtru de aer mai performant deci daca as lua un 1.8t nu m-as apuca sa resoftez fac dreg, mi-e frica sa iau masini de 7 8 ani cu turbo ca nu prea mai am incredere, un v6 aspirat e altceva.

r0xanicutza 19-12-08 10:42

fa-ti alt topic!

eMH 19-12-08 10:57

Ce rea esti...e si el nou pe forum... :)

All times are GMT +2. The time now is 21:27.

- Copyright 2026 4Tuning