![]() |
Re: BR 82 CNS
4 Attachment(s)
Nu imi plac lucrurile facute cu jumatate de masura. Golf-ul 4 o sa apara in peisaj cand o sa vand o proprietate pe care o detin. Intre timp,ma servesc de asta cum pot si incerc sa o perfectionez atat tehnic cat si estetic :D
Intre timp,poze cu noile geamuri ionizate si un filmulet cu noul "avertizor sonor uitare lumini aprinse" |
da-i jos parasolarele de usile .....nu dau bine.......e apartament deja..nu-ti trebuie mai ales pe spate....
|
S-a mai discutat aspectul. Aveam mereu pb cu urechile,maselele...pana sa cumpar alea. Imi sunt chiar utile. Pe spate am pus doar ca sa fie setul complet. Si se simte diferenta. Deci raman pe masina,MIE imi plac si-mi sunt de folos. Merci totusi de sfat.
|
1 Attachment(s)
Si un filmulet cu geamurile electrice...noaptea
|
dacia full option!:D
|
mai lipseste aerul si servodirectia...daca stie cineva vreo metoda de adaptare a acestora,luati va rog legatura cu mine pe messenger
|
am reconditionat electromotorul :D
|
am pus aparatori de-alea de noroi la rotile spate :D
Nu sorturi,ci chestii de-alea in forma de semiluna,din fibra cica...plastic toata ziua. |
Man de unde ai luat aparatul ala de aer cu particule de apa?Cat ai dat pe el?Imi place ca incerci sa-ti faci confort daca tot nu ai posibilitatea de altceva mai bun..inca...numai bine
|
Eu il am de la nasul meu,mi l-a dat cand si-a vandut loganul. El l-a luat de la QUELLE,era vreo 60ron. Dar iti zic sincer ca nu face banii.
|
12 Attachment(s)
Azi am schimbat rulmentii.
Poze: |
mai nene dar tu te tii de munca rau tare de tot....
sper ca ai luat rulmenti de uzina si nu prostii de asam.... |
da,rulmentii sunt de uzina. Nu prea agreez nici eu piesele de ASAM-CONEX
|
Am schimbat planetarele cu altele reconditionate. E asa placut sa iei maxim de volan si sa nu se mai auda "trrrrrrrrrrr" :D
A,si am curatat si carburatorul cu decarbusolv. Acum merge brici...vruuuum vruuuuuuum :D A,si am schimbat si elementul filtrului de aer :D A,si nu am facut nici macar o poza :D |
bravo bravo...
sper ca au fost planetarele la un meserias ca sa nu te trezesti pesteo vreo luna ca se duc draq...asa am patit eu.... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:56. |
- Copyright 2026 4Tuning