![]() |
1 Attachment(s)
nu e lucrat prea rau, dar rezultatul e total neconvingator
nu stiu ce ai scris pe masina si pe urma ai sters cu atata furie nu se pupa multe, iar ce se pupa strica coloristica uite la prag ce soare bate in el, si jantele sunt de la umbra de undeva..... si stai pe langa ea, ca o sa cada farurile, sau mai baga mastic intre ele si capota |
1 Attachment(s)
nu e rau lucrata, si imbinari aproape reusite
culoarea aia nu e ok, poate nu a fost o idee buna sa o dai cu oja, cred ca a costat mult, si rotile alea, de plastic sigur se rup repede, nu? oricum, destul de legata, cu o trecere ireala intre bara fata si masca fata. continua, este destul de ok |
eu am terminat treaba la topicul asta
am muncit mult, dar am incercat sa dovedesc respect pentru munca si timpul vostru, si am luat fiecare masina in parte. spuneti daca a scapat ceva. repet inca o data sa nu scapati un post de-al meu de mai sus: Quote:
nu accept comentarii de la chibitzi, de la cei care nu au participat |
un sfat pt viitor din partea mea :D .... altfel zis ... asa gandesc yo :P
e virtual...k...asta nu inseamna ca trebuie sa fie SF...adik virtual sau nu...trebuie modificarile trebuie sa fie cat mai realizabole ... in realitate ;) .... |
corect, buna observatie
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
si in final: eu zik ca nu puteam sa contestam deciziile lui gratzian, in primul si in primul rand gratzian nici nu trebuia sa isi motiveze deciziile e concursul lui, el l-a facut, el in incheie, cum vrea si cand vre! nu? ei dar totusi cum nu e chiar comunism pe aicea eu zik ca trebuie sa apreciem eforul lui de a privii si din perspectiva noastra, dar cum el nu se ocupa cu asta de n ani(cum o face dady de exemplu) deci implicit nu poate sa vada anumite lucruri care noua ni se par evidente. la inceput nu s-a specificat ca va fi un concurs in care se va pune accentul pe calitate de fapt nu s-a prea precizat cum va fi notata faza, si de aicea fiecare a facut cum a crezut ca va fi mai bine...eu de exemplu am pus accent mai mult pe calitate, adika sa para cat mai reala si sa aiba cat mai putine greseli din punct de vedere al vt-ului( ma rog cat am putu si eu :lol: ) altii au facut dupa aspect, ma rog fiecare in felul lui....si a iesit ceea ce a iesit, iar gratzian a ales cum a crezut el ca e mai bine, nu cred ca a vrut sa ofenseze pe nimeni....poate a gresit, dar ce sa ii faki e prima data invatzam cu totii, noi cum sa ne orientam, el cum sa faca concurul cat mai corect, dar totusi eu zik sa privim partea buna a lucrurilor: dupa nereusita temporara a team-ului atmosfera se cam stricase pe aicea, lumea nu mai prea era interesata forumul nu prea stia de noi...dar iata ca odata cu acest concurs lumea a inceput sa devina din ce in ce mai interesata de vt(daovada este numarul mare de lucrari) shi odata ce pool-ul va fi pus global tot mai multi o sa afle cu ce ne omoram noi zilele.... toate bune, sper sa nu fi aberat prea mult, si pe finalul finalului pun si o poza cum arata masinutza mea inainte de gradient(fara finisaje and shit):peace: |
oameni buni nu inteleg de ce sunteti atat impotriva lui gratzian.poate cu acest concurs veti intelege de ce sectiunea este tuning & design.pt k nu conteaza numai tuningul...ca manopera....conteaza si designul...cum arata produsul finit..pt k nu voi pune un spoiler de ferrari pe un hummer...sau ma rog..o chestie de genul....va dati seama k poate nici mie nu-mi convine...pt k ne-am obisnuit intr-un fel anume.....dar e bine....si trebuie apreciata toata munca lui gratzian..... |
zi-le madskilzz!!!! ma bucur ca mai este inca unul de aceeasi parere cu mine.
|
Hai k le zic si eu ........ HUIDUHU pt cei care cred k Gratzian comenteaza aiurea ...... In primul rand k eu cred k a ales conform standardelor lui ... lui ii plac masinile si cred k are ceva experientza in a deosebi una Frumoasa de una Urata asa k lasati-o mai moale .... si daca nu eram ales in primii 11 aveam aceeasi parere .... nu vi s-a cerut sa faceti din punct de vedere VT o lucrare perfecta ci o masina frumoasa ... Eu am ramas mirat cand am vazut k sunt intre primii 11 a mea este doar frumoasa din punctul de vedere al privitorului (Gratizan)dar daca ii ceream parerea unui expert :oops: (Kickass;Dadi;Mad;si multi altii am dat ex pe cei din Design Team) imi gaseau greselile imediat :wink: ... Asa k sa va obisnuiti si la comentarii din partea celor ce privesc si deosebesc frumosul de urat !!! :) :wink:
De ce nu ati incercat ceva SF k Merlin .... BV lui deja are un premiu garantat ... Ingeniozitate .... Ideei asta s-a cerut .... Si noi asta am oferit P.S. EU sunt mai direct imi cer scuze pt huiduhu .... :lol: |
lol man bine le-ai zis si u
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:27. |
- Copyright 2026 4Tuning