![]() |
Re: TOYOTA Celica T23
Dimitris te baga lumea in seama la kogalniceanu si tu vorbesti la telefon....trebuia sa te busesc ca sa faci si tu un semn:D eram in spatele tau boss la semafor...te invitam la o liniuta:P
|
te-am vazut dar ma duceam la birou... :D ai vazut? am facut celica cabrio :)))
|
da chiar boss ca am uitat...ce ai patit de ti s-a spart luneta?
stii ca am patit si eu cu luneta....am dat 22 de mil pe ea....nu gasesti pe nicaieri decat la reprezentanta....parbrizul e 4 mil si luneta 22...ce diferenta....dar ce ai facut?sa-mi lasi si mie id tau de mess poate mai vorbim pe acolo |
a picat tavanu din garaj pe masina... :) nasol moment. sper sa rezolv si eu saptamana asta. idul e dimitrisdulhan
|
mai ai casco sper? pai si ce a mai afectat la masina?
|
A venit si inlocuitoarea. Trebuia sa fie un 350z foarte frumos modificat, negru cu plafon gri insa am riscat si am cumparat un bmw 630 ci.
Asadar, masina, celica se pune la vanzare. cine e interesant, pretul si detalii pe pm sau email. |
Quote:
|
m-ar interesa niste piese de la celica,ai dat-o?poate poate....
|
Ai vandut masina? am vazut una prin focsani care semana perfect,deasemenea este una misto tare in tecuci.Superbe masini!
|
Inca nu am vandut-o fiind plecat din tara. Ma voi ocupa de vanzare dupa ce revin in Romania, adica maine.
Puya, vb pe messenger despre piese... ledit: eventual se poate merge si pe un schimb cu vw passat, trebuie sa ii cumpar masina lu maicamea... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning