![]() |
Re: Cel mai frumos Supercar !
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
trebuia adaugata si optiunea asta la votul de mai sus nu? sa inteleg ca un supercar este un exotic si viceversa ? |
raspunsurile la intrebarea asta or sa fie extrem de subiective dar nu inteleg ce cauta porsche carrera gt la o rubrica cu masini frumoase sau saleen sau slr, astea sunt misto dar nu frumoase, dc nu ai pus si gumpert apollo si ne terminai pe toti. k sa si raspund masseratti mc 12
|
Quote:
Cred ca esti primul .. si ultimul pe care il aud.. |
Toate sunt superbe... oricine si-ar dori macar una din ele.... asta cu frumos sau urat tine de gusturi...
|
Quote:
|
Koenigsegg CCX parerea mea, totusi sunt altele mult mai frumoase, Aston Martin DB9, Porsche 911 GT2 care mi se pare printre cele mai frumoase masini...gusturile nu se discuta!
|
Quote:
|
cel mai frumos supercar:
http://www.fastdrive.org/img/alfa_8c...tizione05s.jpg |
Quote:
|
Votat Reventon:-)
|
Votat Reventon :twisted:
|
Da...am votat reventon , dar sincera sa fiu nu mi-as dorii nici-una de acolo , motivele sunt : - Nu avem strazi pentru masini de clasa asta
-Daca vreau sa ma duc la munte , mai mult de sinaia / predeal / busteni etc nu pot sa merg :) ( ma refer ca de urcat la o cabana + gratar de facut n-ai cum sa mergi cu ele :) ; -Sunt masini de fitzze pentru oameni care au foarte multi bani si nu prea au ce face cu ei; - Pentru altii sunt o pasiune ; In fine asta este parerea mea , mai bine imi iau o masina de 25-30 de mii mai bag in ea 20 de mii sau mai mult , decat sa-mi iau una de 100/200 ba chiar mai mult , care daca am atins-o sa plang langa ea :) . Sunt superbe , imi plac la nebunie , dar sa le vad pe strada la altii sau la showroom . |
reventon
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:32. |
- Copyright 2026 4Tuning