![]() |
Re: E30 - 316i B 13 RZA
10 Attachment(s)
intalnire de gradu 3 :D inca un specimen frumos :D
|
cine a cumparat ursu asta de tm ? :D
|
Quote:
|
part 1 https://www.youtube.com/watch?v=jafsTQ5TgE8
part 2 https://www.youtube.com/watch?v=Kmrsf...eature=related primele cercuri :D ... |
bun asa :d
|
Esti tare daca ai reusit cu 1.6 :-P:lol:
|
bun pe draq....serios....ce simti cand cercuri dastea asa cu volan maxim,si blana? a dat mai frumos irina,ma jur :lol:
si nu imi zice sa dau eu mai bine ca tine daca ma cred jmecher... |
Coaie, ai ajuns si tu sa faci d-astea? parca plm, o ardeai la modu, ca "domne eu nu fac asa ceva, eu nu imi bat joc de masina". afla ca facand cerce de genu asta, mai mult iti bati joc de masina, decat daca ai incerca sa faci ceva controlat.
Ai o super masina, si daca vrei sa o dai de-a latu, da-o calumea, nu o arde ca restu, maine poimaine te vad facand burn, si bucurandu-te "EYEYEYEY PRIMU MEU BURN !!!111" Ori o arzi calumea, ori nu o arzi de loc, parerea mea, si stiu ca desi skilzu nu va zice, el ma sustine. |
eu in general am comentarii rautaciase la masinile baietilor , dar masina asta imi place am vazut o de la 1 m si mi place e frumoasa ce sa mai.......
|
Quote:
Quote: Originally Posted by Skillzu bun pe draq....serios....ce simti cand cercuri dastea asa cu volan maxim,si blana? a dat mai frumos irina,ma jur si nu imi zice sa dau eu mai bine ca tine daca ma cred jmecher... toate la timpu lor .. intai unu asa ... pe urma altele ... exersand invat ... nu? Quote: Originally Posted by zamburic Esti tare daca ai reusit cu 1.6 blocantu face minuni trust me __________________ |
Quote:
|
Quote:
maine o sa-mi zici ca esti drifter. in primul rand,TU NU te dai de-a LATU! unele limuzine au nevoie de praf,pentru ca nu au blocant.sa stii ca e mai mare jmecherie sa te dai de-a latu fara blocant.si in mod normal,asa se invata.fara blocant.apoi cu blocant. zici ca unu asa,apoi altele si asa inveti.frate,nici nu ai vointa,instinctul de a invata.nu ai luat invers,nu i-ai dat drumu la volan sa vezi ce se intampla.sa incerc sa dai altfel.nimic.ai dat cercuri cu volan maxim,si blana.nu am zis intamplator ca asa a dat si irina.unii stiu despre ce e vorba.acum aproape 2 ani,puneam pe net o filmare cu o tipa care a facut ce ai facut tu. cu degetele tale ai scris ca blocantul ala fec minuni.sa te fi vazut ca dai cercuri largi cu diff open...atunci ziceam: da domne,pustiu stie.dar asa?! eu te cred ca sunt primele cercuri,dar nu te astepta la vre-un bravo de la unu care a vazut,nu zic a dat,cateva cercuri.de la vre-un pusti care el zice ca moama ce drifturi m-a dat X,si masina pe sosea are urme drepte...da...poti sa te astepti la WOW>! SUPER TARE! si nu ma cert cu tine,incerci sa-ti explic doar niste lucruri.nu am nimic cu tine personal. |
Stii care e toata treaba... ca nu te-am vazut o data incercand si altceva... de fiecare data la rond ti-am spus, si te-am impins de la spate... ca sa faci si altceva... insa tu vii doar cu d-astea.... cercuri banale.
Da coaie, unele limuzine au nevoie de praf, pentru ca ele au un anumit deficit, diff deschis... tu ai blocant, deci ai putea mult mai mult, si nu faci... lasa-ma cu d-astea ca "domne mai intai tre sa inveti d-astea... si dupaia, ajungi sa faci d-alea" ori ai pasiune sa faci asa ceva ori nu faci deloc e simplu. Si nu te supara... degeaba te iei de limuzine cu praf... cand o sa arunci si tu de cur, o limuzina cu diferential deschis, mai stam de vorba pana atunci.... ciocu mic. Tu poate crezi ca m-am luat de tine, ca n-aveam altceva de facut, nu este cazul. M-am luat de tine, pentru ca ai o masina, care poate, chiar si 1.6, intradevar e tipla masina, dar nu ti-a zis nimeni, sa faci zilnic... eu de n ori ti-am sugerat, hai coaie da-o de cur.... Imi place mult masina, si ti-am zis, daca ar fi fost a mea, saptamanal footeam cate un set de gume. |
parca asa e mai bn.sa lasam baiatu sa se bucure de masina :D
|
bai astia care v`ati nascut dandu`va de`a latu`:o cum de nu am auzit de voi pana acum.. lasati`l sa vada si el cum este si dupa parerea mea are 2 alegeri..ori ramane fixat pe o chestie din asta pana vede ce se rupe si ce munca + bani il costa..ori sta linistit si se da si el la ea dupa toane..nu cred ca faceti bine ce faceti pana la urma e masina lui si cred ca cel mai sigur mod in care isi poate da seama ce face e sa treaca singurel prin asta..
ai intr`adevar o masina frumoasa..ai grija de ea si incearca hotarasti singur soarta ei!va salut ! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:39. |
- Copyright 2026 4Tuning