![]() |
moama hondare caka stiam io ce ma pashte pe mine daca raman akasa trenu` era al meu... sji nu ma mai opream pana la cta... da de asta`i viatza dai in cur sji faci ca ratza am ramas singura de 1 mai... de fapt nu chiar singura sonnya a plecat la bucale sa svada cand are flimarile :) mama a plecat in spania tata era pe la curve (cred io ) cumnatume`o sji cu prietenii erau la tzara la unu sji io cu sorumea ne plimbam de nebun cu mashina prin orash ca doar ce sji`a luat permisu` :)) sji cam asta a fost 1 mai pt mine :( nu am stiut nimik din ce o sa se intample am ramas singurika acasa.... a promit ca voi veni in buc ... sji asta s`ar putea intampla chiar sambata s`ar putea sa vin la meciu` cu rapid ... sji stau cam 2 zile sji daka e sa vretzi sa vedetzi o fata la juma de buletin no pb :)) hahha pupici pt cei mici sji pt cei mari :))
|
Nepoato... Tu scri cu degetele sau cu diculin ??? Sa mor daca intleg ceva...
FORZA RAPIDU' !!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: |
Quote:
Aha...si cu unu Al3xius nu te-ai mircuit ai ? :P :lol: |
haha hondare citeste cu atentie ca intelegi :))
|
gabi: cand vin la craiova sa-mi faci cunostintza cu kitana ok?;)...asta dak nu se supara ea[/i]
|
zip ce rost ar avea daka m`as supara cum sa ma supar esti bine venit cand vrei tu si o sa vinsa te vad cu toata inima }{ pupici din oltenia :)
|
zip: vino tu la Craiova, ca poate-ti fac cunostinta cu ea :wink:
Kitana: lesbianca mica, nu te mai pupa cu toata lumea, ca cine stie... |
vin cu cea mai mare placere...da dupa 15 k sa termin shi yo cu corijentzele :( :lol:
|
kitana:...:)shi eu sunt oltean :wink:
|
zip haha de unde din oltenia ? a? ca din craiova clar nu esti!!:)
gabi nu ma mai face lesbi:) |
Frumoasa obraznicatura asta mica, sa mor de nu... Poate nu o aduci Gabi la Baneasa acum... Nu mai avem ce vorbi !!!!! :lol: :evil: :wink: :( :shock: :!: :arrow: :? :) :lol:
|
eu sunt oltean d p langa Slatina...o comuna Slatioara :D
|
Kitana t lasa ai tai la buc? la baneasa??
|
l0l pai vin aku` la finala cupei pe 6 in buc :) ca vin la meci si tau 2 zile asa ca O SA MA CUNOSHTETZI :)))))
|
o sa fie coada :) :) :) :) nice eyes by the way ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:50. |
- Copyright 2026 4Tuning