![]() |
Am si eu un R5 Campus din '87 ,motor 1108 cm3 ,34kw,4 viteze,3 usi.Ce caut demult si nu gasesc sint pragurile false care le au modelele GT.De fapt ce vreau eu, este sa fac un hybrid de GT,mai putin motorul,care o sa-l schimb cu unul de 1.4l.Daca stie cineva de niste praguri si ornamentele de aripi as fi recunoscator.
P.S. O sa ma gindesc si eu la ideea aderarii la club. |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
se gasesc foarte greu , eu am pierdut un plastic d-asta si nu am reusit sa gasesc , asa ca am luat unul de aspirat si il voi umple cu fibra sa arate ca celalalt (in partea dreapta sub stop puteti observa)
|
renault 5 tx
Baietzi cred ca renaultul meu e cel mai vechi si sincer ador renaultu acesta dar daca il pun pe site cred ca o sa ridetzi...
R5 model tx 1,100 cm3,3 usi, 4 viteze, ...putzina rugina... 8) Inca nu are tuning dar sper ca in curind sa ajung si la acel priec sa il fac! Stitzi viata...mai are si alte atribute :)) :idea: 8) |
3 Attachment(s)
in sfarsit pun si eu niscai poze cu \"asta mica\"
e un renault 5 alpine turbo , 1985 ... si e pe cale sa devina si mai frumoasa cand mai fac poze...o sa mai postez... pana atunci...keep in touch |
asa...tot eu... stie cineva unde se afla situata sonda de la presiunea de ulei pe motor...ca nu o gasesc :D Pls ..ma roade rau de tot ideea
Gracias!! |
Sonda de presiune a uleiului o gasesti sub galeria de admisie, mai exact, sub filtrul de ulei, ai acces doar pe sub masina la ea, dar destul de dificil.
|
Re: Club Renault 5
4 Attachment(s)
Salut la toata lumea. Anul trecut am cumparat un renault 5 in 3 usi din '87 cu motor de 1100 si cam dupa un an de munca a rezultat cam asa. Masina dupa care s-au luat motorul, puntea spate si bordul a fost un clio 16v din '93.
|
mama cat de tare e !
super |
bravos, si... welcome!
|
ma bucur ca va place. mai e de lucru la ea dar sper ca pana in vara sa fie gata in totalitate.
|
2 Attachment(s)
asta este masina de sound iar pt fuga sper sa fie un r5 gt turbo.
|
baieti..ma ajutati si p mine?..d und pot sa fac si eu rost d un cablu d soc?sau macar dak se potriveste d la alta masina....
|
am un cablu soc de la un renault 5 alpine turbo.
pentru cei interesati, mai am piese de renault 5 din 81. faruri,lampi spate, parbriz, hayon, punte spate, brate fata, amortizoare gaz, jante alpine aspirat, usi,bari fata+spate, bord,aripi, etc,..., iar ca piese noi, saboti si cilindri spate= cite 2 seturi, cablu km, |
intra si tu p msgr cand poti..idu meu e valentin260587...sa vb k as avea nevoie d mai multe chestii
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning