Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Audi (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi.html)
-   -   Audi S3 1.8T RBN (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/93100-audi-s3-1-8t-rbn.html)

blondu_prv 17-10-11 19:21

Re: Audi S3 1.8T RBN

cauta pe youtube emisiunea in care a fost prezent rabane cu s3-ul la promotor si acolo spune el cu gura lui cati cai are si tot ce s-a modificat la masina....dar parerea mea e k nu are 600=))))))vrea sa fie mai tare decat alt tuner tot din buc care are tot un s3 care intradevar este cel mai rapid s3 8l din tara(masina a fost si pe la greci si pe la austrieci si s-a lucrat ffff mult si bine la ea)

ivan_ovidiu 29-12-11 16:37

Quote:

Originally Posted by blondu_prv (Post 4651807)
cauta pe youtube emisiunea in care a fost prezent rabane cu s3-ul la promotor si acolo spune el cu gura lui cati cai are si tot ce s-a modificat la masina....dar parerea mea e k nu are 600=))))))vrea sa fie mai tare decat alt tuner tot din buc care are tot un s3 care intradevar este cel mai rapid s3 8l din tara(masina a fost si pe la greci si pe la austrieci si s-a lucrat ffff mult si bine la ea)

Care e ala? sint curios foc !

450yfz 08-01-12 00:43

se poate pune va rog la divertisment?????:D:D:D:D:D

FXA- 02-02-12 18:08

Blondu_prv, daca nu ai dovezi clare si concrete mai bine te abtii, nu-ti bate joc de munca omului. Asa e tara asta, 3 apreciaza si 20 arunca cu rahat inutil.

DEVIL's Style 06-02-12 12:56

Quote:

Originally Posted by FXA- (Post 4860910)
Blondu_prv, daca nu ai dovezi clare si concrete mai bine te abtii, nu-ti bate joc de munca omului. Asa e tara asta, 3 apreciaza si 20 arunca cu rahat inutil.

Asta e riscul cand faci afirmatii fara dovezi concrete !

TURBOSS 19-02-12 04:40

http://www. autovit. ro/audi-s3-C22345995.html>fara pauza este de vanzare de multa vreme si are o putere mai reala ~>400 cp.

shadowro 27-02-12 08:31

Mie nu imi pare ca e aceeasi masina. Toata lumea care vine la curse stie sau a auzit de audi BBN. Celalalt S3 pare estetic total diferit.

sergiulik83 17-06-12 16:24

Am inteles ca se lucreaza la o alta configuratie, cu un bloc motor de tdi. Daca se poate niste informatii si niste poze, doctore.

Mirel1919 17-06-12 18:49

Quote:

Originally Posted by sergiulik83 (Post 5069034)
Am inteles ca se lucreaza la o alta configuratie, cu un bloc motor de tdi. Daca se poate niste informatii si niste poze, doctore.

Crezi ca mai posteaza omu asta ceva dupa ce s-a postat pe topicu asta ?:D

bluey 18-06-12 11:21

Masina e intreaga,functionala, cu turbina mare, admisie de ar putea sa traga o pisica sanatoasa prin ea :)
De cai nu stiu nimic in schimb.

maff_77 29-06-12 22:20

masina intruneste atat mecanic si hardware toate calitatile pt a dezvolta cei 600 de cp, daca motorul este angrenat de gt3076r.
parerea mea:
3.2 0-100km/h acum mi-o tai si o dau la caini de mancare
nu cred ca RBN a fost capabil sa faca masina astra sa dezvolte 600cp
nu se precizeaza nimic despre blocul motor care culmea e alezat si suporta si 600cp( sa fiu al naibii :))))
transmisia ??????
diferentiale????
planetare?????
etc etc etc....

costash 03-07-12 00:04

Poate motorul este pregatit sa duca 600+, dar cu gt30r nu ai sa scoti neam 600 de cai din 1.8t, parera mea.Cu un gt35/40 da.Nu mai vb ca la 600 de cai la, launch cutia e varza nu mai zic de planetare.Prietenul unei cunostinte care are un golf2 cu motor1.8T de 750 dedicat drag cu gt 40 , a schimbat 3 cutii si o roaba de planetare pana a trecut pe o cutie special facuta pt aplicatie costand multi multi bani aproape 3sferturi cat a costat modificarea motorului plus planetare intarite.

112CIL 12-07-12 14:06

ce oameni fara viata... va certati aiurea pe topicul omului... care a fost dragut totusi sa isi expuna masina aici... si sa imparta din experienta lui si cu altii... in final pe forumul asta 80% sunt oameni de C***T cu toate literele mari... in loc sa cautati raca aici pe forum mai bine duceti-va si faceti ceva cu masinile voastre RACERILOR !
Asta e motivul pentru care multa lume cu multa experienta, cunostiinte, oameni de la care de multe ori aveam de invatat... si-au bagat picioarele in forum... Nu zic ca masina lui Rabbane are 600 de cai, nu stiu... insa cu siguranta eram curios in continuare ce a facut cu ea...
Bafta in continuare cu masina daca o mai ai sau inca e in lucru... si nu mai baga in seama toti............................. inginerii :lol:

costash 12-07-12 20:55

Quote:

Originally Posted by 112CIL (Post 5100071)
ce oameni fara viata... va certati aiurea pe topicul omului... care a fost dragut totusi sa isi expuna masina aici... si sa imparta din experienta lui si cu altii... in final pe forumul asta 80% sunt oameni de C***T cu toate literele mari... in loc sa cautati raca aici pe forum mai bine duceti-va si faceti ceva cu masinile voastre RACERILOR !
Asta e motivul pentru care multa lume cu multa experienta, cunostiinte, oameni de la care de multe ori aveam de invatat... si-au bagat picioarele in forum... Nu zic ca masina lui Rabbane are 600 de cai, nu stiu... insa cu siguranta eram curios in continuare ce a facut cu ea...
Bafta in continuare cu masina daca o mai ai sau inca e in lucru... si nu mai baga in seama toti............................. inginerii :lol:

Nu se cearta nimeni aici doar se posteaza niste pareri.Tot respectul pentru efortul depus de posesorul masinii, pentru modificarile facute dar daca tot a inceput sa posteze despre puterea masinii spunand ca are x cp trebuia sa vina si cu dovada unui dyno facut dupa toate modificarile sa ne arate respectivii x cp pe fisa.Eu unul dupa un asemenea proiect as fii foarte curios sa fac un dyno sa vad unde stau : mai am de reglat cate ceva, merge totul perfect etc.Dar un lucru este clar, pentru cine stie, gt30 nu va scoate din 1.8t 600 pentru simplul fapt ca nu are flow pt 600 in orice motor pana in 2.5( exceptie facand 2.0 la 2.5 doar cu injectie metanol) iar pentru asta nu trebuie sa fii inginer sau cercetator la NASA.

Ps Vezi cumva la mine in semnatura 600 cp?Nu, in nici un caz, ai sa vezi doar .... astea pentru ca nu am inca dovada dyno sa ma laud cu ea lol .Simplu nu?

dumitru aurel 19-07-12 20:22

frumoasa modificare ;) bafta in continuare

All times are GMT +2. The time now is 00:10.

- Copyright 2026 4Tuning