![]() |
Re: AMG vs M vs RS
all arround-er si eu votez pentru rs
|
hmmm grea alegere ,in comparative si-au cam impartit victorile...1.RS6-2.M5-3.E55AMG 1.M3-2.C63AMG..totusi M inseamna cea mai puternica litera din lume si sunt singuri care mai tin pasu la motoare aspirate cu cei de la ferarri si lambo si porsche..presedintele de la Mgmbh spunea si ca si pe un tractor poti sai pui cuplu de 1000NM ..audi s-au apropiat f mult de masina sport perfecta sunt curios cum merge noul S4 ..AMG motoare prea mari cuplu imens doar sunetul a ramas..singurele modele care imi plac CLK63 AMG BLACK SERIES a batut M3 si SL65AMG BLACK SERIES ..nu va suparati dar M3 a ajuns la 300000 de masini vandute toate seriile asta spune ceva..
|
si audi a vandut anul asta 1 milion de unitati
tie ce-ti spune asta? |
Quote:
|
merg pe RS...
|
Quote:
cat adevar! sustin! |
AMG este si mult mai scump decat M sau RS
|
M, cu mult peste concurenta in ceea ce priveste motorizarile !
|
Quote:
|
Poate v-ati convins daca v-ati uitat aseara la top gear, a fost exact vs-usu care il aveti mai sus,
AMG- o masina din care sa fii bucuros daca iesi cu viata M- SPORT RS- are cel mai gros schimbator de viteze |
m6 este o super masina !
mercedes are modele frumoase dar niste motorizari mult prea mari iar caii putere... de ex bmw-ul dintr-un motor de 5000cmc a scos 507 cai iar mercedes dintr-un motor de 6200 a scos 518cp... parerea mea este ca, cam conteaza si chestiile astea ! de ex : http://www.fastestlaps.com/index.php...=466c0c663b79a |
Quote:
|
Quote:
unde ? |
da, puterea litrica este un aspect extrem de important :rolleyes2
Ca sa nu mai adaugam ca 6.2 V8 500+ CP AMG cantareste mai putin decat motorul de pe M3, are mult mai mult cuplu, liniar, etc, cu toate ca este mai mare, dar puterea litrica este esentiala |
Quote:
poate postezi si niste date concrete ! o poza un test ceva :) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:57. |
- Copyright 2026 4Tuning