![]() |
Re: E36 - 325i vanos !
Quote:
mie nici nu mi-ai zis de ea daca stiam ca intalnirea va fi in fata la casa poporului veneam si eu ca am fost de vineri pana luni in bucuresti ....dar aveam impresia ca va fi la snagov undeva.... PS: vezi ca n-am uitat ca tre sa faci cinste pentru cupa asta :)) |
Quote:
Ps.. Intalnirea a fost la CP...acolo sa stat 1 ora apoi am fost la Snagov...... Si cu cupa ATM-u o pastreaza si Leu primeste o poza :)))) |
Quote:
|
Foarte frumoasa masina! Sa o stapanesti sanatos :)
Pentru un look complet cred ca ai nevoie musai de bara fata M si faruri cu xenon si AE. |
Frumoasa masina pana la urma ai gasit sticla de care aveai nevoie pentru far sau te-ai hotarat sa iei un set nou de faruri??
|
@ukgarage - mc de aprecieri / pentru un look complet mai are nevoie de multe insa bara fata e pe lista de prioritati in vara asta, momentan bani au pleacat catre un diff autoblocant scurt si anvelope :D
@bmwowners - mc cristi sticla nu gasesc nici mort decat pe nou si e fff mult 380ron bucata, am sa ma orientez catre o pereche de faruri SH BOSH in stare fff buna si rezolv problema dar cum ziceam mai sus maine imi vine blocantul si zboara banii + ca saptamana asta am nevoie si de pneuri sa rezolv vreo 2 3 "clienti" care m-au provocat :) |
Foarte frumoasa masina
|
man tocmai azi ti am dat seama... nici nu am stiu de reply`ul cu id... nu m`a anuntat mailu asta dobitoc ...
|
stai linistit nu e nici o problema, oricum am sa vin in toamna asta in bucuresti cateva zile, masina va primi un cadou mare :D dar mai intai sa vand motoru.
|
Quote:
|
hai da din casa atm-ule :).
app , care vreti motor 2.5 24v in toate mintile + soft ... apelati la ATM , recomand , trage in draci satana :D |
Quote:
|
@dragos002 - toata lumea isi doreste M :)
@leonard - mc de sustinere sti tu ce sti stai sa vezi ce urmeaza ...investitiile curg @ct22cop - tu sti foarte bine ca 1.8i ( NU is) e baza, ai sa vezi tu ce treaba fac cu el, jantele raman aceleasi ca dau prea bine pe masina, o aranjez tehnic cat si fizic si cu un motor smecher de 1.8i ies pe strasse, fac si eu ca baietii 800 - 1000km cu un full ca nu se mai poate ce atata range de 500-600km :P |
ziceti baieti care stiti un blocant bun carcasa mare , il luam pe loc. urgent.
|
nu gasesc la nimeni un blocant carcasa mare pentru E36, raport de la 3.15 in strare buna de functionare ? banii jos.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:56. |
- Copyright 2026 4Tuning