Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Visele unui adolescent ;) (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/9263-visele-adolescent.html)

djtzache 16-10-07 09:33

Re: Visele unui adolescent ;)

cand mi-am luat carnetul pur si simplu nu ma interesa ce masina voi avea atata timp cat era a mea. am auzit de o dacie break din 89 cu 10 mil. am fost foarte incantat. pana am cumparat-o...dupa aia a urmat o perioada in care am bagat bani in ea. i-am schimbat motorul, cutia de viteze, telescoapele pe spate si arcurile, scaunele, volanul, i-am pus si un eleron. referitor la satisfactia conducerii unei dacii...la mine este...foarte mare. nu ai idee cand esti pe a doua banda cu 140km/h si depasesti golf 5...pasat..si tot felul de masini tari. liniute prin brasov...nu a fost unul pana acum sa ma ia la demaraj. pana in momentul cand schimb a 4-a eu sunt in fata. dacia e foarte usor de intretinut, piesele sunt foarte ieftine le gasesti in toate santurile...plus ca in caz de urgenta o repari si cu...sarma. este ideala pentru un incepator. la asta dupa o luna vei sti ce sa-i faci daca face bum. pe cand la un BMW ..putin probabil.parerea mea...gandeste-te bine.

Dodo_998 19-10-07 16:01

nu ai idee cand esti pe a doua banda cu 140km/h si depasesti golf 5...pasat..si tot felul de masini tari. liniute prin brasov...
aloo vezi ca e dimineata :)) baiatu, adica dacia ta ia 140, si golf 5, passat si alea de care mai zici tu, vreo 130, daca tu treci pe langa ele...

djtzache 19-10-07 18:57

dacia mea chiar prinde 140. am mers si mai tare...in fine. nu zic ca golf 5 merge numai cu 130 dar ei poate tin mai mult la carnetul lor decat mine...:)

djtzache 19-10-07 19:01

aaa...si inca o chestie...nu ma lua de sus ca am si eu cat de cat habar de masini...in chilometrajul de dacie nu am incredere dar am mers paralel cu un prieten cu laguina si mi-a zis cat aveam defapt si intradevar al meu indica cu 10km/h mai mult.
asta la 140 la mine la el era 130 si am ajuns cu masina pana la 170. acum nu spun ca aveam 160 dar 140 tot aveam
P.S. si nu urca acu asa usor ca la altele. promit ca o sa fac o poza la chilometraj

fiderzen 19-10-07 19:08

dar te`ai gandit oare ca la ''liniutele'' din oras unde nu ai avut adversar:lol:toti care nu te`au facut...probabil nici macar nu au avut intentia sa depaseasca 2500rpm:lol:?....sincer iti zic..eu am si o dacie,de la avatar,si in varianta stock pusa bine la punct mergea bine printre dacii...dar atat!...daca e putin umblata(mai nesimtit asa :lol: ) pe unde trebuie...este deja alta mancare de peste :))..morala este: daca e stock e SLABA la demaraj!

Alexis_turbo 20-10-07 20:28

Va rog eu frumos... lasati-l! Numele topicului este "Visele unui adolescent" sau a mai multora... ma rog... nu te contrazic prietene dar aici noi vb de masini... nu de dacii! Mergi cu tancul la 140... depasesti Golf V, Passat si alte somitati! La 140 mananca benzina cum ia Buggatti-ul la 400! :))

Nemilosu 21-10-07 08:11

Quote:

Originally Posted by djtzache (Post 1151725)
cand mi-am luat carnetul pur si simplu nu ma interesa ce masina voi avea atata timp cat era a mea. am auzit de o dacie break din 89 cu 10 mil. am fost foarte incantat. pana am cumparat-o...dupa aia a urmat o perioada in care am bagat bani in ea. i-am schimbat motorul, cutia de viteze, telescoapele pe spate si arcurile, scaunele, volanul, i-am pus si un eleron. referitor la satisfactia conducerii unei dacii...la mine este...foarte mare. nu ai idee cand esti pe a doua banda cu 140km/h si depasesti golf 5...pasat..si tot felul de masini tari. liniute prin brasov...nu a fost unul pana acum sa ma ia la demaraj. pana in momentul cand schimb a 4-a eu sunt in fata. dacia e foarte usor de intretinut, piesele sunt foarte ieftine le gasesti in toate santurile...plus ca in caz de urgenta o repari si cu...sarma. este ideala pentru un incepator. la asta dupa o luna vei sti ce sa-i faci daca face bum. pe cand la un BMW ..putin probabil.parerea mea...gandeste-te bine.

da-ti o palma prin surprindere.
poate te trezesti.

Bigu 21-10-07 08:56

Quote:

Originally Posted by djtzache (Post 1151725)
liniute prin brasov...nu a fost unul pana acum sa ma ia la demaraj. pana in momentul cand schimb a 4-a eu sunt in fata.

esti tipu cu breaku cu eleron alb???? te-am vaz p colina... cat despre ce zici tu.... te-ai gandit mult la asta???

sKyNeT 21-10-07 10:25

mah era unu cu o dacie alba berlina ieri cand veneam dinspre cristian pe la ora 5 parca si mergea inconstientul cu 130...ma bufnea rasul...tu esti ala ? :rolleyes2

Bogdan_mb 21-10-07 14:26

dacia break cu eleron :) :) va rog careva faceti poza la kitch-u ala :) :)

sKyNeT 21-10-07 14:34

acum am citit si eu mai atent...e break :lol:

Dodo_998 21-10-07 20:23

aaa... stati ma nene ca acuma m-am prins... are dreptate djtzache... suntem pe un thread cu visele unui adolescent.. :))

Mustang 24-10-07 11:33

Quote:

Originally Posted by djtzache (Post 1157553)
aaa...si inca o chestie...nu ma lua de sus ca am si eu cat de cat habar de masini...in chilometrajul de dacie nu am incredere dar am mers paralel cu un prieten cu laguina si mi-a zis cat aveam defapt si intradevar al meu indica cu 10km/h mai mult.
asta la 140 la mine la el era 130 si am ajuns cu masina pana la 170. acum nu spun ca aveam 160 dar 140 tot aveam
P.S. si nu urca acu asa usor ca la altele. promit ca o sa fac o poza la chilometraj

Copilu' ... vezi ca e kilometraj ... nu chilometraj.
La 140 nu cade tabla dupa ea ?
La mine, la 120 tremura toata. Asa ca ... tu ... aberezi.

djtzache 24-10-07 15:30

Fiecare crede ce vrea. eu stiu ce conduc. nu e problema mea ca voi nu credeti. si nu e un vis...in fine. Cat despre eleron....am vrut o masina care sa nu semene cu nici una. oricum pe mine nu ma intereseaza aspectul exterior cat ma intereseaza cum si cu cat merge. Merg cu 140 fara sa tremure deoarece am motor de 1400, cu chiuloasa rectificata si cutie in cinci trepte. Dupa cum spuneam nu crezi pana nu vezi.Bafta

djtzache 24-10-07 15:32

oricum nu vreau sa ma laud cu ea..pt ca orice i-ai face tot dacie e..dar nu imi place cand cineva vorbeste fara sa stie. daca dacia ta tremura la 120 nu inseamna ca si a amea se comporta lafel. Intreaba orice cunoscator care fuge mai tare: o dacie 1310 break sau o dacie 1310 berlina amandoua iesite in acelasi an din fabrica.

All times are GMT +2. The time now is 14:35.

- Copyright 2026 4Tuning