![]() |
bha supararatzi cel mai \"marpha\" striper moama nu ma mai joc... avea cine sa faca striptiz pt mine aku` cine mai face sonnya :( nu nu ai mah supararatzi baiatu va omorrrrrrrr }{}{}{}{pupici tekno
|
asha kitana :D ia-mi apararea :hug: :dance:
woof wooof, va mushc :lol: :lol: :lol: |
da cum sa nu`tzi iau io apararea tzie a?
|
* Al3xius` baaaaaaaaaaaaaaaaaaaah eu ma plictisex :(
* K|TaNa-- play joe cocker -You can leave yhor hat on <K|TaNa--> :) <K|TaNa--> hai fa striptizzzzz <Al3xius`> :))))))))) <Al3xius`> mi-e lene :P hahahahaha ce bine-mi pare ca n-am luat tzapa !!! :twisted: :lol: :lol: |
looool
pai de eram eu acolo rupeam scena :twisted: :twisted: :twisted: |
asa tekno ... tu mi`ai aratat ce potzi da lu` alexius ii e rushine cu el ii e frika ca`i numar coastele la cat e de slab :)) hahaha sau ii e frika ca zik io ca are prea mik monstruletzu` din gogoshari :)) hahahhaha nu`s normalaaaaaaa
|
looool :lol: :lol: :lol: monstruletzu din gogoshari... asta nu am mai auzit-o :lol: :lol: :lol: da kitana... shti ce meonshtri sunt de obicei in gogoshari? viermi... deaia ce manca gogosharu :lol: :lol: :lol:
|
tekno ma referam la cu totu la altceva... ma refeream la boxeri tanganei sau chilotzei cum vrei tu :)) hahaha :)) sji nu la acea leguna care are uneori viermi... sau mai sti sji in chilotzeii baietzilor or fi viermi ... nu am de unde sa stiu!!!!aaa sji intra draq si pe mirc data tot esti la net
|
lool... mi-am dat seama ca era vorba de chilotzi... faceam o aluzie.. :P :lol:
lool nu-s la net.. is acasa... :lol: :lol: :lol: |
i`m back..
v`a fost dor de mine ? :)) |
da sonnya... normal ca ni-a fost... shi de tine shi de kitana
|
nop.... chiar nu ne-a fost... , kitana iar o arzi aiurea... ii numeri coastele lu alexius?? vezi-ti de \"evacuarile\" tale si gata...
|
http://kirkwor.com/adminii/images/ownage/cristi.txt
cel mai marpha log !!! |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :poke: :lemon: :mrhappy: :evil_laug :evil_laug :evil_laug :rockon:
jalniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic |
Am trait s-o vad si pe asta... Doamne Dumnezeule ce ti-e si cu lumea asta....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :tenisclap :tenisclap |
| All times are GMT +2. The time now is 16:41. |
- Copyright 2026 4Tuning