![]() |
Re: Club ESPERO
espero asta creca este cel mai frumos espero vazut vreodata.....parerea mea:P
|
Quote:
|
ai dreptate!!!
am o idee:haideti sa ne punem toti poze cu masinile noastre...ce ziceti?? |
cel mai frumos espero din partea mea e gnt din constanta o masina de nota 20.....respect ptr masina aia de la pamant pana la cer....
|
pune niste poze cu ea daca poti sa o vedem si noi!!!
|
Chiar asa ... pune niste poze ... sa-i vedem si noi LET-ul.
|
chiar !!! hai cu pozele sa ne dovedesti ca nu toti il stim !
|
asa pot sa zic si io espero din craiova..ala cu leo la nr...a bagat 3 mii de euro..dar nu se compara cu ala alb..e facut prea misto!!!p.s. dupa ce pune el pozele daca vrea sau le are..ce zicetzi nu ne punem si noi pozele cu masinile noastre sa le vedem cu toti..sa ne dam cu parerea!:)??
|
Quote:
|
Quote:
|
mah dar ma facurati curios...ia pune frate poze cu gnt ala sa-l vad si eu!!!
|
poze nu am CU gnt da o sa ii fac CAnd o sa il vad ........esperotun, masina am vazut-o prin c-ta este adevarat ce vad ochii mei????
|
as vrea sa infintez club cu masini daewoo ...cei care vor sa mi se alature va rog bagati id cata_vic87 (din craiova)...p.s. am cunostinte care ne pot ajuta cu reclama,stema clubului,etc
|
Exista asa ceva... foloseste google si functia "search" de pe forum :lol:
|
salutare .imi spune-ti si mie ,va rog, un service daewoo in bucuresti, ca as vrea sa ma duc putin la o mica verificare sa vad daca merg toate bine in continuare ,si m-am gandit ca trebuie sa stie cineva de pe aici ,ideea e sa faca treaba buna dar sa nu fie prea piperati la bani:). multumesc anticipat
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:11. |
- Copyright 2026 4Tuning