Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 4 -STF`u (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/92324-golf-4-stf.html)

Decodat 26-02-09 22:15

Re: Golf 4 1.9, first car

Fa o poza ca si eu vreau sa-mi pun numai arcuri sport. Merci.

razvyrulz 26-02-09 22:18

chiar :D ai putea sa pui poza :D... si eu mi'am comandat arcuri sport de la JOM - 35mm, numai nu ma vreme sa le montez.

Craxy 26-02-09 22:27

o sa incerc sa-i fac sa vedem daca am cu ce...deocamdata tel meu nu prea mai face poze clare o sa pun poze cu suspensia cand este gata si folia pe masina sper pana la sf sapt sa fie gata

Craxy 09-04-09 21:01

In ultima vreme nu am mai avut timp de forum ca doar e bacu anu asta ce sa-i faci;))

Intre timp masina a primit un mic upgrade:D

Exterior: folie pe toate geamurile,autocolant negru lucios pe stalpi,etriere vopsite rosu,

Interior:husa+nuca schimbator albastra,bureti centuri albastri,husa volan piele albastru cu negru,ledurile din plafon albastre

Vreau sa va intreb daca stie cineva cum sa imi fac dunga aceea ca si parasolar...am vazut la multe masini unele aveau chiar si verde dunga...exista ceva spray sau cum?...spray-u care este pt stopuri sa le faca fumuri este bun?

Pe viitor o sa urmeze:Folia omologata(toate geamurile),badboy look

Maine sper sa revin si cu poze....insa pana atunci va rog sa-mi raspunde-ti la treaba cu parasolaru

Craxy 10-04-09 21:13

5 Attachment(s)
dupa cum am promis revin cu poze...astept pareri:D

Craxy 13-05-09 16:41

zilele astea masina o sa primeasca o grila fara semn normala(nu cea cu plasa)...vreau sa vad ce parere aveti in legatura cu aceasta,cum ar fi mai bine:

1.Grila vopsita in culoarea masinii si capota infoliata negru(mat sau lucios si aici vreau o parere daca merge mate sau lucios mai bn)
2.Grila vopsita negru si capota infoliata negru(mat sau lucios de asemenea)
3.Grila neagra si capota lasata asa culoarea masinii
4.Grila culoarea masini si capota tot culoarea masinii

va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi deoarece nu ma pot hotara ce sa fac si tot stau si nu cumpar nimica deoarece nu sunt hotarat ce sa fac...astept pareri

KTA87 13-05-09 16:59

Cea mai simpla si de efect varianta ar fi "3". Poti imbraca in autocolant sau vopsi grila. Eu zic ca asa ar arata cel mai bine...

mba 13-05-09 21:34

tot 3 zic si eu .. dar cu interiorul la faruri negru ..
daca nu merge asa, 4

sper ca nu are nimic daca dau si eu cu parerea..

Craxy 13-05-09 21:48

1 Attachment(s)
este greu sa fac interioru de la far negru?...adica se dau jos usor?si treaba cu inchiderea ermetica se mai poate face la fel ca inainte?o sa fie vreun dezavantaj daca le desfac?...indrumati-ma cu niste sfaturi va rog...pana la urma o sa fie masina cu grila neagra si capota asa adik varianta "3" dar spuneti-mi de faruri cum fac

razvyrulz 13-05-09 21:59

Quote:

Originally Posted by Craxy (Post 2316426)
este greu sa fac interioru de la far negru?...adica se dau jos usor?si treaba cu inchiderea ermetica se mai poate face la fel ca inainte?o sa fie vreun dezavantaj daca le desfac?...indrumati-ma cu niste sfaturi va rog...pana la urma o sa fie masina cu grila neagra si capota asa adik varianta "3" dar spuneti-mi de faruri cum fac

Salut,

Pentru a da jos farurile, trebuie demontata bara fata (sunt cate 2 suruburi/far sub bara). Exista faruri Valeo si Faruri Hella, cele Valeo nu se prea pot desface fara a deteriora sticla(insa stiu caz in care a reusit sa desfaca farul fara sa il nenoroceasca) iar cele Hella se desfac usor, au niste cleme ce se dau jos iar apoi se incalzeste putin masticul pt etansare si se desface. Nu o sa ai dezavantaje daca desfaci farul daca ai grija cum il etansezi cand pui sticla la loc(daca nu e etansata bine ti se va aburi farul).
Eu spuns sa faci grila neagra si farurile negre, o sa obtii un "bot de golf VI/scirocco".

Sanatate,

Craxy 13-05-09 22:02

din cate stiu ale mele au cleme cand le etansez cu ce le etansez?silicon?...si care este metoda cea mai buna sa le etansez corect?

razvyrulz 13-05-09 22:04

Quote:

Originally Posted by Craxy (Post 2316507)
din cate stiu ale mele au cleme cand le etansez cu ce le etansez?silicon?...si care este metoda cea mai buna sa le etansez corect?

silicon, mastic pentru termopan, mastic pentru parbriz.

Craxy 13-05-09 22:05

oare dace le dau la o firma de termopane mi le pot etansa ei frumos si bine?

razvyrulz 13-05-09 22:08

Quote:

Originally Posted by Craxy (Post 2316516)
oare dace le dau la o firma de termopane mi le pot etansa ei frumos si bine?

Nu stiu, nu e mare lucru, cureti bine, aplici masticul/siliconul (nu in exces sa dea pe afara) si asezi sticla. Daca ai putina indemana mai bine le faci tu.

Craxy 13-05-09 22:09

sti nu vreau sa gresesc ceva si sa regret...oricum nu ma costa nimic sa le duc la acea firma deci numai atat vreau sa stiu daca ei pot sa le faca cum trebuie?:D

All times are GMT +2. The time now is 16:55.

- Copyright 2026 4Tuning