![]() |
Re: Discutii 4wheels (OFF-topicuri )
ce post aveai frate ? ce scrisesei ?
|
ai PM
|
pentru ca nu e bine sa vorbim asta pe forum. ce a facut cine cati au venit cum, mai ales ca sv-ul nu a avut mai multi ca noi
|
bai fratilor....n-am avut cum sa ajung....sper k nu e problema...makr si fara masina am ajuns vineri seara la intalnire...nu k altii....so keep it up!!!!
|
fiecare cum putem frate ca nu putem veni mereu ca se mai iveste cate o problema
|
de astazi, avem cel mai mic membru din club!!!!are 3 ore(varsta), e fata, fata lui andrei(ZLL), si o cheama ioana!tin sa va anunt ca a iesit de-a latu!!! sper inca sa mai existe un 200sx pentru ea peste 18 ani
|
traiasca ioana zll.......ZLL mare dai de baut!!!!
|
TRaiasca Junioara ZLL , imi pare rau ca nu am venit dar nu am avut cum...:( niste probleme personale...oricum ...sa traiasca fetita :*
|
sa iti traiasca frate ... sa fie sanatoasa si sa ai grija de ea
|
Sa ai parte numai de fericire....si bucurii din partea ei...sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai lumina si fereicire sufleteasca....
P.S. astept sa ma chemi la botez sa-ti fiu Dj:D:D:D numai de bine sa auzim!!! |
4 Attachment(s)
Uitati poze cu cel mai nou membru 4Wheels !!! Multa sanatate si fericire fiicei lui Andrei, Ioana !!!
|
Va multumesc mult pentru urari.
|
felicitari inca o data.....ZLL-ule am si eu o rugaminte la tn...knd ai venit intr-o seara in roa erai cu un jeep....vreau si eu ce ai filmat in seara aia.....ms....
|
1 Attachment(s)
Dupa prima baitza.
|
ce dulce e ...scumpete de fata :X sa-ti traiasca domnul zLL :D juniorika :D:D:D:D :>
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:44. |
- Copyright 2026 4Tuning